Ger dig större hårddisk och härmar en smart lösning från Playstation 4.

Både Playstation 4 och Xbox One lanserades med hårddiskar på 500 gigabyte men när allt fler spel kräver installation, eller köps digitalt direkt, tar det utrymmet slut snabbt. Därför var det inte så oväntat Microsoft redan i juli släpper en uppdaterad version av sin konsol med dubblerat utrymme.

Man passar även på att lansera en ny gamepad som likt Playstation 4-motsvarigheten har ett uttag för att koppla in dina favorithörlurar via ett 3,5 mm-uttag. En väldigt efterlängtad lösning som minskar risken att snubbla över förlängssladdar till teven.

Det rekommenderade priset är 4 395 kr för det nya konsolpaketeten.

Tack till Threezool för detta #nyhetstips!
Ytterligare ett nytt Xbox Elite Wireless Controller har annonserats med extra knappar & extra finesser den också kommer bara att funka med Xboxone och Windows 10 http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/elite-wireless-controller 16/06 De bygger självklart allting med Universal Windows Drivers och har ingen anledning att lägga resurser på att stödja gammalt när de ändå bjussar på Windows 10-uppgraderingar. 09/06 fast det finns ingen anledning till att inte ha windows 10 när det kommer :P 09/06 Externa diskar är faktiskt snabbare än den interna så betydligt bättre och billigare att köpa än en ny modell. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-xbox-one-external-hard-drive-upgrade-guide 09/06 "Xbox One wireless controller USB adapter" är inte släppt än den ska komma under hösten och enligt Polygon kommer det bara att funka med Windows 10 http://www.polygon.com/2015/6/9/8752747/xbox-one-wireless-controller-adapter-will-only-work-with-windows-... 09/06 http://i.imgur.com/qjInduw.jpg 09/06 Jag är ett fan av produkten. Men jag klarar mig med utrymmet på Day One-modellen. Jag håller mig till vissa titlar dessa dagar och kan, som någon påpekade avinstallera för att tanka igen om jag behöver. Väntar på nya modeller. 09/06 När kommer stöd för ssd? 09/06 Vart hittade du informationen för det här? 09/06 Helt okej pris. Förhoppningsvis lär den även finnas bundlad med den nya kontrollen, och då blir det nog att man köper en sån :) 09/06
Skicka en rättelse