#The Witcher 3: Wild Hunt har varit på många spelares läppar och även på världens alla spelsidor har det skrivits om det storslagna rollspelet från Polen. Frågan är dock hur mycket det egentligen sålt. Svaret innehåller många nollor.

4 000 000 exemplar har #CD Projekt lyckats sälja de första två veckorna och vi kan inte annat än att applådera bedriften. Marcin Iwiński, en av grundarna till spelstudion, skriver i ett öppet brev att de kommer tacka alla som spenderat sina surt förvärvade pengar på spelet med att lägga sin själ i de kommande expansionerna.

Tack till Cradle för detta #nyhetstips!
tyvärr har man lite för dålig dator för detta spel, men det blir nog ett köp inom sion tid... 11/06 jävligt bra skit, spela det! 11/06 Oj, förlåt! Jag menar oskur. Alltså @oskur bla bla, läs tidigare inlägg :) 10/06 ? Jag får känslan av att det är något missförstånd inblandat här? 10/06 @Oskur! Hur ska jag formulera mig!? Alltså, jag håller inte alls med dig. Utan någon som helst eftertanke så har det sålts enormt mycket med tanke på rykte, historia, PS4 & Bone ägare, dator krav, inget DRM. Med andra ord, jag känner inget tvivel på att... 10/06 Det var en väldigt konstig slutsats. Bara för att ett annat spel har sålt bättre så menar du att detta en stor förlustaffär för CDPR? Vad var budgeten? Kommer spelet att sluta säljas efter dessa två inledande veckor? Tänk vad dåligt det måste gå för all... 10/06 Och jag efterfrågade exempel, vilket du uppenbarligen inte vill ge eller kan ge. Ännu ett påstående utan backning, Titan Fall är ett gigantiskt exempel på att ditt påstående är fel. Finns flera, speciellt om man ska gå efter publishers som blivit besvik... 10/06 Bra uppdrag och intressant story, men kontrollmässigt så är detta ett av de klumpigaste spelen jag lirat på sistone. Geralt springer in i stock och sten och lador lika grasiöst som en bebis som nyss lärt sig gå. Hästen far fram som en ångvält och kan... 10/06 Instämmer! PCs spelmarknad är enorm. Samtidigt blir det ju svårare att sälja spel till PCn, då det finns hav av spel till just datorn. 10/06 Sant, sant. Och ett stort välförtjänt grattis RED :) 10/06
Skicka en rättelse