#Dark Souls 3 är under utveckling till Xbox One, Playstation 4 och pc. Detta hävdar det rykte vi fick nys om under förra veckan, där Youtube-kanalen The Know skvallrade om 45 nya fiender, 15 nya bossar, 12 områden och 60 minuters mellansekvenser.

Vi tog emot uppgifterna med ett rågat mått skepsis (som man bör när det gäller internetrykten), men nu har ny information börjat cirkulera så att rykteskarusellen kanske kan spinna vidare ett tag till. IGN har kommit över en reklambild för spelet (se ovan) som ska användas som promotion-material under E3-mässan. På bilden står det kort och gott att spelet släpps "tidigt 2016".

Hur de fått tag på bilden vet vi inte, men om det ligger någon sanning i det hela får vi med största sannolikhet veta mer under E3. Kanske under #Sonys presentation?

Både ja och nej, när spelet inte är specifik på spelmekaniska funktioner som krävs genom spelets gång - då är det orättvist. Men har man lärt sig men tabbar sig med vare sig timing, distrahering eller necroporr så är det fine. Ska försöka förklara: Du... 11/06 Sitter och spelar Bloodborne nu, det som man uppskattar med From Softwares spel är "retrokänslan", dvs man blir insläppt i en värld utan speciellt mycket information och får ta reda på saker själv. Sättet jag kör på är att jag spelar utan walkthrough,... 10/06 Jag gillar förvisso spelen (förutom tvåan, givetvis) men jag tycker nog fanimej alltid att det är spelets fel när jag dör. Laggig kontroll med konstig buffer (i framförallt ettan), dåliga hitboxar och sinnessjukt mycket tracking av fiendernas attacker... 10/06 Rykten hit och dit, haha... Men oavsett vad som gäller, the hype is real! :D 10/06 Bara dom lägger ner hjärta i spelet o inte stressar fram det, jag skulle nästan hellre se att det kommer ut sent 2016. Vi har ju ett dlc till Bloodborne att se fram emot också, men så har jag heller aldrig blivit besviken på souls spelen, jag litar på... 10/06 Jag börjar bli trött på alla nyheter som kommer INNAN E3, jag vill ju bli överraskad när jag väl ser E3, kan de inte hålla på nyheterna fram till dess... 10/06 Världen i första spelet är dessutom helt underbart vacker. Bosatte mig i Blighttown och invadade folk i 2 veckor innan jag gick vidare. 10/06 Gillar man svåra spel där det är ens egna fel att du dör istället för orättvisa spel mekanismer så är dark souls awesome! Känslan man fick efter man dödade Ornstein och Smaug för första gången i första spelet efter 2 veckor med försök, fixa bättre gear,... 10/06 Har aldrig förstått vad som är roligt med spelen men kul för de som gillar dem (om nu ryktet är sant) 10/06
Skicka en rättelse