Snart™ landar patch 2.7 i #Hearthstone, vilket innebär att vi kan köpa fler hjältar att spela med. I ett blogginlägg avslöjar #Blizzard att det blir fler nyheter än så – av det grisiga slaget.

Tavern Brawl är ett helt nytt spelläge som låses upp när man tar en hjälte till level 20. Varje vecka är det en ny barfight som gäller, med unika regler varje gång. Som exempel nämner de att alla kör med samma kortlek, att deltagarna behöver göra en ny kortlek efter särskilda förutsättningar eller att vissa minions får olika fördelar. Det enda vi kan förvänta oss är det oväntade, som Blizzard själva uttrycker det.

Första gången vi kan krossa glasflaskor mot bardisken och ge oss in i leken blir i mitten av juni. När varje omgång är avslutad kommer det vara en period då ingen Tavern Brawl är igång (den stackars innkeepern måste vila upp sig..). Onsdag till söndag varje vecka pågår fighten här i Europa.

Det går att köra spelläget både mot slumpade motståndare och vänner. Enligt uppgifter från Blizzard kommer "Tavern Brawl vara gratis när spelläget släpps", men exakt hur det blir därefter återstår att se.

Källa: battle.net.

Skicka en rättelse