"Framtiden för virtual reality" är temat när John Carmack och gänget intar scenen i San Fransisco.

Det blir allt vanligare att spelföretag försöker hinna föra det enorma mediabruset som drar igång i samband med E3 genom att hålla egna, mindre event veckorna före. Idag är det #Oculus VR som utlovat en tvåtimmarsändning från San Fransisco där man bland annat förväntas visa upp det färdiga headsetet samt prata om "framtiden för Virtual Reality.

Vi gissar att John Carmack kommer sköta det tekniska snacket men hoppas också att de kommer att visa upp några konkreta spel och hur den kontrolldosa vi fick en glimt av tidigare i veckan funkar.

Sändningen drar igång klockan 19:00 ikväll, både via deras officiella hemsida samt via Twitch-kanalen vi lämpligt nog bäddat in nedan.

De är desperata och vill försöka behålla oss på sidan. Trots alla försök till att driva trafik, så sjunker siffrorna. http://ocast.com/sv/egmont-publishing/fz-se/oversikt 12/06 Nej, Båda länkarna finns inte i artikeln. Vad som finns är: FZ's egna info/wiki om Oculus rift som sedan länkar vidare till officiella hemsidan. Twitch-inbäddning som inte länkar(vart fall inte när den va offline) vidare till den stream som FZ valt att... 12/06 Vet inte om du är ironisk eller inte... Så jag ska leva mig in i hur det är att sitta framför en TV och spela TV-spel? Vad är poängen med det? Varför inte bara sätta sig och spela på sitt X-box istället? Meningen med VR försvinner ju när du, istället... 11/06 Inlevelse. Du borde pröva. 11/06 Haha "Did she crash? Is that why people laughed?" Nej, det är nog snarare för att du sitter i ditt vardagsrum framför en TV, tar på dig en oculus och befinner dig istället i ett virtuellt vardagsrum framför en virtuell TV. Vad är meningen liksom? 11/06 Vet inte om det där är dumhet eller lathet men klickar du inte så kommer inget heller att hända oavsett vad FZ länkar. Båda länkarna du efterfrågar finns redan i artikeln...om du orkar med max två musklick. Gissa vad som händer om man klickar på 'Oculus... 11/06 mhm va det allt 11/06 4 meningar, tre stycken, kanalen är inbäddad och den officiella hemsidan är bara en googling bort. Jag förstår helt ärligt inte kritiken. 11/06 John Carmack ser lagom full i fan ut :D 11/06 Snälla FZ-Redaktionen, Kan ni vara så vänliga att sluta vara så klick-kåta att ni inte lägger med länk till vare sig officiella hemsidan eller twitch-kanalen ni nämner i era 3 meningars artiklar? 11/06
Skicka en rättelse