Pewdiepie nöjer sig inte med att vara herren på täppan över Youtube – nu ska han erövra den litterära världen också. I oktober debuterar han som författare med boken "This Book Loves You" som han promotar på Youtube i traditionsenlig Pewdiepie-stil:

Av materialet i trailern att döma handlar det inte om spel, utan är istället en slags ironisk självhjälpsbok med citat och bilder. Bland annat ser vi texten "det kommer alltid bli sämre" bredvid en bild på en gråtande regnbåge, samt kanske också en framtida klassiker: "För att flyga måste du göra dig av med allt som tynger dig – det är därför alla dina vänner har lämnat dig."

This Book Loves You går att förboka hos Adlibris.

Nej nej, du får välja den svenska utgåvan istället för att ta originalet från Kina. Eller "莫言" helt enkelt? 13/06 Har du sett vilket dravel som får Nobelpriset i litteratur? Det här är ungefär samma klass som det. 13/06 Pewdie har en speciell rolig karaktär, väldigt lugn, samlad och egen, allting är inte roligt, men han brukar alltid få mig och skratta efter han har gjort eller sagt något som inte är roligt, av någon konstig anledning. 13/06 Det finns massor av liknande böcker etc. Skillnaden är att de inte är skapade av kända individer, och därför har du inte hört talas om dem. 13/06 Smart merchandise koncept och marknadsföring, skulle gärna se vad det är för skit för att sedan ångra mig. :) Men det här är en Pewdiepie nyhet, så individer med lite för stort ego kommer gråta ut, kanske det blir roligare att läsa kommentarerna. 13/06 Förstår inte riktigt hur du resonerar där? En bok är en pärm med ett antal sidor med tryck i oavsett innehållet, det är ingen tolkningsfråga. Det är gratis att lägga upp klipp på YouTube, finns inget som hindrar någon att göra ett sånt här klipp och pro... 13/06 Som om de ens läser böcker? 13/06 Den är speciellt skriven för personer med lägre mental kapacitet alltså perfekt för hans målgrupp ungdomar mellan åldern 10-20 ish.. 13/06 Kan man kalla det där för en bok ens? Kommer aldrig förvånas över vad kända personer kan slussa bort som om det vore guld. 13/06 Han är förjävla skön =) 13/06
Skicka en rättelse