#Dota 2 kommer få en rejäl uppdatering framöver. Detta kan vi lära oss på en nyöppnad sajt där #Valve avslöjar nyheterna i tre delar: första omgången information finns tillgänglig nu, medan vi får vänta till nästa vecka på resterande detaljer.

User interface får sig en makeover och spelets förs över till en ny motor. Interaktionen med vänner och andra spelare förbättras, hero browser skönhetsopereras och spelet får en utökad tutorial som hjälper nybörjare in i upplevelsen. Och mycket mer.

Hoppa över till sajten för att lära dig mer.

Bästa som hänt dota på åratal. Custom games dessutom. Lol-spelare är uppenbarligen avundsjuka då Riot inte bryr sig om sin spelarbas tillräckligt för att byta ut deras Adobe Air-klient eller fixa ny motor fastän dom kan (med sin enorma budget + antal... 15/06 Jag tror faktiskt inte vi kommer få se Dota3 i första taget. På samma sätt som vi inte får se TF3 eller en uppföljare på CS:GO. Det är inte så Valve jobbar numera. Spel är tjänster för dom och uppdateras kontinuerligt. Varför skulle t.ex. Blizzard släpp... 14/06 Så du menar att en lansering av ett nytt spel i en populär serie skapar mer uppmärksamhet än en uppdatering till ett redan släpps spel? Goddag yxskaft. Du verkar helt glömt bort att Valve äger Steam. Dom har STENKOLL på vad alla spelare har för hårdvara... 14/06 Att de uppgraderar till source 2 kommer bara göra dota2 ännu mer lättdrivet och ännu mer lätt tillgängligt. Anledningen till att hl3 skulle fått mer uppmärksamhet(bort sätt från all hype det redan har) är för att det är ett NYTT spel och ett spel med... 14/06 Äntligen dags att lära sig Dota 2 samt få hjälp på vägen :) 14/06 Haha Bojkott... 14/06 Nja, inte direkt :P 14/06 Jaså, så Dota 2 är inte lättdrivet? Reborn är inte lika omdiskuterat som Just Dance 2016 på IGN? Det är inte populärt inom e-sport? CS: Source var inte en flopp när det släpptes? LoL har inte fler spelare? Om Dota 2 blir ospelbart så kommer folk inte... 14/06 Du har i princip fel i det du skriver. 14/06 Förutom att i princip varenda punkt är fel :D 14/06
Skicka en rättelse