#Bethesda har avslöjat att #Dishonored II kommer avtäckas under deras E3-presentation inatt. Det handlar dock inte om något pressutskick eller fräsig trailer, utan en Twitch-repetition som gått fel.

Harvey Smith (co-director för #Dishonored) och #Arkane Studios-chefen Ralph Colantonio diskuterade en Dishonored-presentation på Bethesdas officiella Twitch-kanal utan att veta om att mikrofonen spelade in. Så kan det gå. Bethesda själva tar läckan med ro:

Här är inspelningen:

Bethesda kör igång sin presentation inatt klockan 04.00 svensk tid. Vi har sammanställt våra förhoppningar i en artikel om konferensen. Du kan se presentationen här på FZ där vi också samarbetar med Studio Hype som kommer att livestreama under presskonferenserna med analyser och diskussioner i studion.

Hehe, exakt vad jag också tänkte! 14/06 Längre spel än ettan. Det är mitt huvudsakliga önskemål. :) 14/06 Dät nämns aldrigt 14/06 Kan någon förklara för mig vart någonstans i detta klippet där Dishonored 2 nämns? 14/06 Detta önskar jag i Dishonored 2: - Emily som huvudkaraktär eller någon annan ny lika cool person som Corvo Attano (Det blir svårt) - En fantastisk story - Sidouppdrag som knyter samman med huvudstoryn på ett bra sätt som i ettan fast flera! - "Blink"... 14/06 Jag håller helt med! :D Jag tycker inte det behövs en s.k. "definite" version. Däremot ett nytt Dishonored skulle göra mig mycket lycklig :D Jag vet, men jag menade ännu mer högupplösta texturer och fler grafiska "förbättringar". Men jag säger nåde dem... 14/06 Vill se större banor... och AI som inte alltför snabbt blir aggressiva. Det förminskar lusten att spela det som ett stealth spel. 14/06 Bohemia interactive gjorde en något värre tabbe. De råkade lägga upp information och screenshots om expansionen på hemsidan. Givetvis var några snabba och kopierade allt innan sidan togs ner igen. 14/06 Jag har foliehatten på mig idag och säger att det där knappast var ett "misstag". "Läckor" är en ny typ av marknadsföring numera. men kul! Älskade ettan. 14/06 Räknade kallt med att Dishonored 2 var under utveckling och att det skulle visas upp på e3 så jag blir glad av att höra det här. Nu är det bara att hoppas på ett spelbart Doom (och att det är Doom och inte Doom 3). 14/06
Skicka en rättelse