I år ställer sig #Square Enix på E3-scenen med ett pärlband av frestande titlar. Vi vill förstås veta mer om spel som #Deus Ex: Mankind Divided och #Just Cause 3, men det som ändå gör oss lite extra nyfikna är den E3-trailer de släppte i dagarna (se längst ner i artikeln) som antyder hela sex överraskningar. Vad kan det vara för något? Fritt fram att spekulera. Några av våra gissningar ser ni i listan nedan, tillsammans med våra andra förväntningar på konferensen.

  • Nästa vecka landar #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-expansionen Heavensward, som kommer med nya områden, dungeons och annat som hör mmo-livet till. I och med att släppdatumet är så nära vet vi redan mycket om titeln, men ytterligare detaljer skadar aldrig. Dessutom: chocobos man kan flyga på!

  • Just Cause 3 har vi redan fingrat på i vår förhandstitt – och vi gillade vad vi fick uppleva. Det är bekräftat att svenskspelet dyker upp under presentationen och den stora frågan är snarare hur mycket de kommer visa från den explosiva sandlådan i paradiset. Gameplay i massor, både gissar och hoppas vi.

Vi hoppas Avalanche visar sitt tropiska paradis – och spränger det i luften.

  • Deux Ex: Mankind Divided utannonserades i april och ska åtgärda mycket av det som kritiserades i det föregående spelet. Adam Jensens nya äventyr ska med upp på E3-scenen, och efter skärmdumpar och gameplay-fria trailers förutsätter vi att det blir spelmekaniskt premiär på tisdag. Allt annat vore en besvikelse.

  • #Final Fantasy XV är ännu en titel vi redan testat, i form av demot Duscae. Den resan var mest en hastig glimt av helheten med sin speltid på runt en timme, och det finns helt klart massor av utrymme för mer detaljer kring det storslagna japanska rollspelet. Äventyret verkar lovande, men än är vi inte helt sålda. Övertyga oss, Square Enix!

Adam Jensen återvänder i Deus Ex: Mankind Divided. Vi ber om gameplay-premiär.

  • Efter #Hitman Go och nyss utannonserade Hitman: Sniper – båda mobilspel – så känner vi oss redo för nästa Hitman-spel i huvudserien. Det var trots allt några år sedan sist (#Hitman: Absolution, 2012), och Square Enix har som sagt utlovat ett gäng överraskningar under konferensen. Vi håller tummarna.

  • #Kingdom Hearts III utannonserades för lite drygt två år sedan, och i ärlighetens namn har vi inte blivit mycket klokare på spelet sedan dess. “Vi kanske avslöjade Kingdom Hearts III för tidigt”, konstaterade Tetsuya Nomura till Famitsu. Förhoppningsvis har tiden som passerat gett dem mer kött på benen – och något konkret att visa fansen som suktar efter en fortsättning i huvudserien.

Presentationen drar igång tisdag den 16:e juni klockan 19:00 svensk tid. Du kan se den här på FZ där vi samarbetar med Studio Hype som kommer att livestreama under presskonferenserna med analyser och diskussioner i studion.

Skicka en rättelse