Blood, hagelbrakare och fiender vi älskar att spränga i luften - den här vill du inte missa.

"Bad ass deamons, big effin guns, and moving really fast". Så presenterades hörnpelarna i Doom och när #id Software drog igång den allra första gameplay-trailern fick vi se just detta. Och det är sannerligen ett brutalt möde med demonerna på Mars som väntar. Den långsamma och mer beräknade mentaliteten i #Doom 3 är borta och fienderna plöjs ner på löpande band.

Doom kommer dessutom att få ett multiplayerläge, något som vi bara bjöds på en snabb titt på. Tempot verkar också här vara högt. Men den kanske största överraskningen är det stora fokuset på modding genom Snapmap, en klassisk wysiwyg-banknåpare som låter dig skapa och dela med dig av egna banor med egna regler.

Vi fick också fem actiontunga minuter från helvetet!

Det lär bokstavligen bli att spela med skräckblandad förtjusning :P 16/06 Kanske jag som har blivit gammal, men är verkligen den nya generationen gamers så ointresserade av spel som man kan tro när man läser kommentarerna? Det här ser ju ut att bli toppen! 16/06 -Fyra nyanser av brunröd sörja. -Anonym musik. -Långsamt gameplay med mycket flow & spänningsdödande moment. -Dåligt tryck i vapnen och fienden. Näe det räcker för min del, jag har sett nog. Finns mycket mer bs här men det räcker. FAN! Det här är mer... 15/06 Värt att sitta och vara så jävla jobbigt dryg bara för att någon inte delar din smak. Ät en kaka och var glad för fan. 15/06 Med den inställningen borde du enbart spela mp spel i stil med CS, CoD, BF och dylikt. ingen story, bara pang pang! Så slipper du tänka och kan bara sitta och skrika "PEW PEW PEW!!! DÖÖÖÖ NOOOOOB!!" som den duktiga 1337 player du är. Space Invaders verk... 15/06 Bara jag som inte tycker att monstrena inte känns som doom eller direkt demonlika? har dom försökt förändra dom till någon annan genré? visst dom nya är rätt fräcka men känns inte rätt, jag kolla vad gamla dooms ursprungliga design ligger i och det är... 15/06 Jag minns att de flesta spelade Doom med tangentbord när det begav sig så jag förstår dig, det borde dock gå att spela med tangentbord om man hellre vill det. ;) 15/06 One hit kills med motorsågen samt melee och som tobbe var inne på. Slowmo vapenbyte och "tråkiga"? moment mot demonerna. 15/06 O JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!! ge mig nu för helvette!!!! kommer ihåg när man var tvungen att fixa autoexec.bat och config.sys för att tilldela mera EMS minne så att doom1 kunde starta :D 15/06 - "snabbt"??.. nej långsamt. Slowmotion-vapentrissa Credits/uppgradera/köpa vapen... . Permanent BERSERK gör vapnen smått meningslösa vilket fall. Dubbelhopp, SMAKSAK kanske men nej tack. Bara 4 mulitplayer. Glest med monster (Tröga.. men kanske som de... 15/06
Skicka en rättelse