Glöm teasern, möt den postapokalyptiska världen på riktigt.

#Bethesda Softworks retade oss med #Fallout 4 redan för några veckor sedan men under presskonferensen fick vi en första titt på spelet många längtar efter. Vi fick bland annat veta att spelet startar redan innan katastrofen och att du sedan är den enda överleveraren av Vault 111. Spelet utspelar sig 200 år efter kärnvapenkriget och världen är lika ogästvänlig som du kan tänka dig.

Den kanske största överraskningen är att Fallout 4 släpps redan i november. I år! Du kommer också att kunna bygga ditt eget lilla skyffe i den postapokalyptiska världen och försvara det mot raiders som är ute efter din samling Nuka Cola. Ju större din bosättning blir desto fler människor kommer den att locka till sig, såsom unika handlare som ska ha några av de bäste föremålen i spelet. Odla mat, fixa elektricitet, ordna försvar - se mer i filmen nedan.

Va fasen,jag som inte kan knalla förbi en tomburk i Fallout3 utan att plocka upp eländet...kan kaaaanske va bra till nåt??!! Kommer antagligen få en stroke! Varje meter kommer finkammas...herrejösses!! Förba..ade Beth....... 19/06 och någon som brukar skapa sig själv i rollspel som jag brukar ofta göra så är det här underbart! och det finns en stor chans att mitt namn är ett utav dessa namn så jag är mer än nöjd med valet dom gjort. 16/06 Sorry, men jag är stor rollspelsfantast. Att Bethesda lägger pengar på att spela in tusen av de populäraste namnen ger mig inget. Tusen populäraste, av vilket urval? Vilka språk, vilket karaktärsursprung? Jag gillar att skapa mina egna karaktärer, men... 15/06 Jag tror inte riktigt på att använda voice acting till huvudkaraktären i ett sånt här spel, det är något kraftigt begränsande på flera sätt. Annars ser det bra ut. 15/06 För oss som gillar rollspel, och att kunna döpa våra karaktärer och ÄNDÅ få namnet i röstform, ja. För er som nöjer er med "pew pew pew pew!!! 'murica!" så nej, antar jag. 15/06 ursäkta men...."We've actually recorded a thousand of the most popular names for him to say". Money well spent? :( 15/06 Bättre än förväntat efter jag såg första trailern, men tyvärr likt witcher 3, kommer landskapet aldrig se så bra ut när det släpps pga konsolerna agerar stoppkloss. Men det finns ljus i mörkret, det kallas moddning. 15/06 Det ser väl ok ut, det mesta som visas upp i demo's har en förmåga att verka mer omfattande och fritt än det sen är i verkligheten. Speciellt när det är spel som utvecklas till konsoler. Jag hoppas dom gör något åt svårighetsgraden (no fking level scali... 15/06 Återstår att se om min högsta önskan infrias; välskrivna NPC:er som inte känns som robotar. De har inte lyckats med detta i vare sig Fallout 3 eller Elder Scrolls, börjar bli dags nu. I övrigt såg det som alla andra sagt mycket spännande ut. 15/06 Jahopp det sociala kommer ju dö O.o 15/06
Skicka en rättelse