Applåderna när Bethesda visade upp en fullt fungerande armdator var öronbedövande.

Att samlarutgåvor innehåller någon form av leksak är standard idag, vi minns till exempel hur ett av Call of Duty-spelen inkluderade en full fungerande mörkerkikare. När Behesda visade upp en fullt fungerande pip boy blev dock applåderna öronbedövande.

Genom att koppla in din smartphone i skalet kan du cosplaya en katastroföverlevare hemma i vardagsrummet och genom en app kommer du också kunna att styra saker i spelet genom den. Något som såklart funkar även utan specialutgåvan. Radioaktivetet ingår ej.

Jag förstår inte hur jag har lyckats överleva så här länge utan en,ett absolut måste,även om jag misstänker att den efter nån tim förpassas till närliggande låda!? Om jag inte helt enkelt bara modifierar den lite så den kan hjälpa till med blöjbyten och... 19/06 Lätt värt. 17/06 Kunde inte låta bli 2 st. Fallout 4 Pip-Boy Edition till PC förbeställt, en till mig och en till brorsan :P 15/06 en smartphone är aldrig värt det. Om du inte hittar någon som är open source, samt att firmware till gsm-modulen inte innehåller hemlig kod( det är där bakdörrarna till NSA/Säpo finns, och även opensource telefoner har proprietär programvara i gsm/mikro... 15/06 Vad är grejen med folk på scen som går runt i headsets framför en stor skärm och berättar om saker till en publik medan ett kamerateam filmar? Jag kanske är grinig, men det måste ju finnas effektivare sätt att förmedla information. 15/06 Love it. Ett steg närmre att vara en i spelet. Verklighetsflykt är mitt mål. 15/06 Så nu måste jag skaffa mig en smartphone också. det börjar bli dyrt det här, men lätt värt det 15/06 funkar den med nokia 3310? 15/06 Som vanligt, ingen Windows Phone app... Hoppas det vänder med Windows 10. 15/06 Stor och bökig, passar verkligen inte mig som kör med med mus och tangentbord. Kanske funkar bättre för er som kör konsoler med handkontroller. Visst är den rolig men jag tror jag skippar den trots allt. Tycker de borde lägga sina resurser och sin energ... 15/06
Skicka en rättelse