#EA började sin presentation lovande med en teaser-trailer för nya Mass Effect och ett löfte om släpp inför julhandeln 2016. Efter det blev det gameplay från nästa #Need for Speed. Sen gick det utför i rask takt och det blev mycket sport, mobilspel och utfyllnad. Av de konferenser vi hittills sett stod EA helt klart för den svagaste. Men det fanns ljusglimtar, och vi har sammanfattat dem i listan nedan.

  • Det nya Mass Effect-spelet heter Mass Effect: Andromeda och ska släppas till julhandeln 2016. I trailer-väg fick vi nöja oss med en teaser.

  • #Star Wars: The Old Republic får story-expansion som är gratis för alla som prenumererar på mmo-spelet. Nya områden, förmågor och companions utlovas i materialet som döpts till Knights of the Fallen Empire och lanseras den 27 oktober.

  • Konferensens charmigaste överraskning kommer från svenska utvecklarna #Coldwood Interactive. Unravel är en pusselplattformare med en röd garnfigur som lämnar tråd efter sig – vilket symboliserar kärleken vi lämnar bakom oss. Mysigt!

  • #Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 visades upp med riktig gameplay. Ungefär samma grej som förra gången är vårt intryck av spelet som ska bjuda på fler karaktärer än tidigare, och som kommer stödjas med gratisuppdateringar efter släppet.

Se hela konferensen i efterhand: