#EA började sin presentation lovande med en teaser-trailer för nya Mass Effect och ett löfte om släpp inför julhandeln 2016. Efter det blev det gameplay från nästa #Need for Speed. Sen gick det utför i rask takt och det blev mycket sport, mobilspel och utfyllnad. Av de konferenser vi hittills sett stod EA helt klart för den svagaste. Men det fanns ljusglimtar, och vi har sammanfattat dem i listan nedan.

  • Det nya Mass Effect-spelet heter Mass Effect: Andromeda och ska släppas till julhandeln 2016. I trailer-väg fick vi nöja oss med en teaser.

  • #Star Wars: The Old Republic får story-expansion som är gratis för alla som prenumererar på mmo-spelet. Nya områden, förmågor och companions utlovas i materialet som döpts till Knights of the Fallen Empire och lanseras den 27 oktober.

  • Konferensens charmigaste överraskning kommer från svenska utvecklarna #Coldwood Interactive. Unravel är en pusselplattformare med en röd garnfigur som lämnar tråd efter sig – vilket symboliserar kärleken vi lämnar bakom oss. Mysigt!

  • #Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 visades upp med riktig gameplay. Ungefär samma grej som förra gången är vårt intryck av spelet som ska bjuda på fler karaktärer än tidigare, och som kommer stödjas med gratisuppdateringar efter släppet.

Se hela konferensen i efterhand:

Jag va jävligt skeptiskt till BF senaste tiden men faan vad coolt det verkar. Bra Star Wars kännsla ser det ut som. Blir till att kolla på massa gameplay inför släppet. 16/06 Unravel verkar sjukt intressant. Battlefront verkade rätt maffigt med. Men var det bara jag som fick kännslan av att det verkade linjärt? Ställer mig rätt tveksam till spelet. Risken finns att det blir något framhaffsat för att sälja ex...ungefär som... 16/06 Hur som haver, årets E3 var sprängfylld med titlar jag formligen dreglar efter :) 16/06 Unravel var ju det enda som såg bra ut. Nä, inget kommer slå Bethesda i årets E3. 16/06 Ni får inte glömma att runt 70% var bara sport spel. Deras teaser på Mass Effect var inget specielt utan bara något som läg med flera andra trailers i början av showen som om det inte var något specielt med den serien. Men när dom pratade om spel som... 16/06 Unravel var det mest intressanta spelet för mig. Däremot verkar DICE ha fått till "Star Wars"-känslan brutalt bra! 16/06 Inget om nästa expansion till The sims? 16/06 Det blev väldigt tyst om Mirror's Edge: Catalyst efter att folk uttryckte sitt starka missnöje över fokuset på våld när första klippet släpptes för några år sedan, nu framhäver man istället helt andra aspekter av spelet. :) Jag hoppas att DICE har använ... 16/06 Var väl bara Starwars Battlefront som var intressant typ 16/06 Mass Effect: Andromeda, vill ha. Mirrors Edge: Catalyst, vill ha Star Wars: The Old Republic: Knights of the Fallen Empire, vill ha Star Wars: Battlefront, vill ha. Personligen var detta en E3 konferens som hade mer spel jag garanterat köper än vad jag... 16/06
Skicka en rättelse