#No Man's Sky består av ett slumpgenererat universum med miljontals planeter att utforska. Ett kittlande koncept där vi dock inte fått se jättemycket av själva spelmekaniken. #Hello Games Sean Murray släckte törsten efter gameplay åtminstone delvis, när han klev upp på scenen under #Sonys E3-konferens.

I nästan sex minuter spelade han spelet och avslöjade att det finns olika fraktioner man kan ansluta till och kriga med. Planeterna man besöker är förstörbara, men det verkar som att vi inte bara kan knalla runt och sabotera universum bäst vi vill – robotar som kallas sentinels vaktar planeterna och anfaller om vi inte sköter oss.

Ett konkret släppdatum för No Man's Sky ska avtäckas "snart".

Fast nu talar ju du om för Soulless vad hen ska göra. Kan inte Soulless få bestämma det själv? Ibland kommer det "killer apps" till olika plattformar som verkligen kan göra det värt att köpa den plattformen. Det är inget nytt, det händer hela tiden. 17/06 Släpps samtidigt till PC som PS4 17/06 Nej.. snälla.. gör inte vad de tvingar dig att göra. Ingen skall köpa hårdvara bara för att de tvingar in dig i konsollträsket. Bevisa för dem att det satans "Exclusive" är djävulens påfund. INGET spel är värt att köpa en speciell hårdvara för. 16/06 Har följt det här spelet länge, han visade ju egentligen inte något vi inte redan har sett. I praktiken har han tagit David Brabens proceduralgenerering och gjort något extremt av det men utan hänsyn till realism och jag har länge velat se något sådant.... 16/06 Har dem sagt något om stöd för VR? 16/06 Jag har haft ett vakande öga efter det här spelet sedan 2013 eller 2014, och jag blev intresserad direkt. Nu blev jag bara ÄNNU mer intresserad! 16/06 intressant +++ 16/06 ''och avslöjade att det finns olika fraktioner man kan ansluta till och kriga med.'' Mm...Skulle påstå att det är en överdrift. Gissar snarare att man bara hoppar in och börjar skjuta på nån sida i en rymdstrid än att man ansluter sig aktivt till olika... 16/06 Ser så mycket framemot detta. 16/06 Känns lite som Star Citizen Lite-version, men ändå väldigt trevligt och verkar vara ett spel man kan hoppa in i och inte behöva 90932 tutorials. Kommer att bli ett köp! 16/06
Skicka en rättelse