Precis som vanligt så körde #Sony sin E3-konferens mitt i natten svensk tid. De som höll sig vakna kunde avnjuta en konferens där det blåstes nytt liv i två gamla klassiker och en viss saga med en hundfågeldrake. Dessutom blev det gameplay från stora och små äventyr som vi kan sätta tänderna i framöver. Se hela konferensen nedan och läs vår sammanfattning.

  • Efter alla dessa år i ovisshet fick vi äntligen konkreta levnadstecken från #The Last Guardian. Klurig pussellösning med gigantiskt hundfågelmonster stod på menyn i den nya trailern.

  • Ett nytt Hitman, helt sonika döpt till just #Hitman, utannonserades. Det ska bli en "rendodlad lönnmördarfantasi" med större kartor än förr – levande sandlådor där man kan mörda hejvilt och experimentera. Gameplay-premiär blir ikväll på Square Enix egna presentation.

  • #No Man's Sky visades upp med sex minuter gameplay. Vi fick bland annat veta att det finns fraktioner att ansluta till, och att robotar vaktar planeterna vi utforskar. Och just det: miljöerna är förstörbara!

Se hela presentationen:

Skicka en rättelse