#Square Enix E3-konferens är över och med facit i hand kan det väl sägas att den inte är det bästa som hänt sen skivat bröd. Men några ljusglimtar fanns det och en av dem är en cinematisk trailer som blandar in gameplay-moment från det nya #Hitman-spelet.

Rikta ögon och öron nedåt för att lära dig mer om spelets premiss, samt hur du kan gå till väga för att släcka liv så effektivt som möjligt. Eller om andan faller på: så grisigt som möjligt.

Aha, misstog dig, sorry :-) 17/06 Inte ett dugg hypead med tanke på den ytterst mediokra absolution senast. 17/06 Vadå gråter? Det var bara något jag anmärkte. Jag gillade Hitman: Absolution, och jag kommer förmodligen gilla detta också. 17/06 Äldre män vill jag minnas. Har för mig att klonerna i första spelet ser ut exakt som 47. I min mening så ser 47 ut som en äldre man i första spelet 17/06 Han ser ung ut eftersom det kanske utspelar sig i Codename 47s tidigare dagar? Fast han är ju en klon. Kommer inte ihåg om dom skapades som äldre män eller om dom åldras :/ 17/06 Lol. Jo, och den lilla delen stämmer ju in på absolution, vad gråter du över? Det nya hitman kommer antagligen bara ha det gemensamt 17/06 Det är troligtvis en reboot. Man dödade ju Diana Burnwood i Absolution, men nu lever hon plötsligt. Alternativt så är det kanske som i Hitman Contracts, där utspelade sig spelet genon tillbakablickar i Agent 47s liv. 17/06 Mhm. Känns som de gjort en Splinter Cell, där Sam Fisher omotiverat föryngrades utseendemässigt med en sisådär 20-25 år trots att han i handlingen fortfarande var en gubbe... 17/06 Han ändrade lite i utseende från de första spelen till Blood Money. Ser dock förvånansvärt ung ut. 17/06 Ja de sa säkert så, vilket de även sagt inför alla andra Hitman-spel. Oavsett vilket låter inte beskrivningen av spelet som något som stämmer in för fem öre på Absolution. I alla fall inte enligt min värld. Att sitta och anta att inget av det dem säger... 17/06
Skicka en rättelse