Årets E3 bjöd på en konferens för pc-plattformen, för första gången i mässans historia. För notan stod PC Gamer och #AMD, och på plats fanns bland annat #Paradox Interactive-chefen Fred Wester och #Obsidian-chefen Feargus Urquhart.

Herrarna passade på att avslöja den första expansionen till det populära old school-rollspelet #Pillars of Eternity. The White March: Part 1 heter tillägget som bland annat levererar fler förmågor och kompanjoner, samt ett högre leveltak. Se en första trailer nedanför.

Spelet är textbaserat och har väldigt lite voice acting, och själva engelskan är ganska avancerad. Jag har bara spelat första Baldur's Gate och upplev att det hade en rätt genomsnittlig nivå på engelskan i hur avancerad den var, och jag har inte spelat... 19/06 Hur är Engelskan i denna gentlemot Baldurs gate. ? Är det likvärdigt.? Är det svårare att förstå.? eller är det lättare, eller nånstans i mitten.? 18/06 Det ska jag göra :) 18/06 Jag tror inte det spelar någon större roll vilken vapenuppsättning du väljer, go for det du tycker bäst om. Spelet är likt första Baldur's Gate väldigt mycket i att det är ganska ovanligt med magiska vapen fram tills åtminstone andra halvan av spelet.... 18/06 Tack så väldans mycket för input'en :) Då kanske du kan ge mig tips och förslag. För det är så här nämligen. Att jag vill spela som barbar, och då undrar jag vilken vapenuppsättning du rekommenderar. Och i sådana fall, varför? För mig är det viktigaste... 18/06 Gör inte det. Spelet är enormt och är extremt bra, du har ingen anledning att vänta på en expansion vi inte är säkra på när den kommer. Trust me, det här spelet är värt att spela genom mer än en gång. Jag ska så fort jag är klar med Witcher 3 börja min... 18/06 Men vad fan. Nu känns det som att jag vill vänta med att spela spelet, tills expansionen kommer :( 17/06 Leveltaket var det jag tyckte var sämst i ett annars väldigt bra spel. Att nå taket ganska långt innan storyn var slut kändes lite segt. Ser fram emot att få fortsätta min karaktärs utveckling. 17/06 Jaaaaa! Högre leveltak, jatack. Fanns på tok för få levels, och jag nådde max alldeles för snabbt även med ett full party. Jag ska snart spela om hela spelet solo, och då kommer jag nå max level hur fort som helst eftersom jag inte behöver dela experien... 17/06 Högre tak för levels är bra, för när jag nådde max halvvägs in i spelet blev det genast tråkigare. Förstår att det måste finnas för balans, men för mig som spelare känns det som ett krokben. 17/06
Skicka en rättelse