Att bygga egna hus är en trend som ser ut att hålla i sig i de vidsträckta mmo-världarna. #Guild Wars 2 tänker inte vara sämre än andra och introducerar en version av fenomenet i kommande expansionen #Heart of Thorns.

Guild Halls heter systemet där guilder måste samarbeta för att röja upp i djungeln. Därefter kan du upprätta en egen fästning där det finns aktiviteter för PvE, PvP, WvW och crafting. Och förstås också heminredning. Se hur det fungerar i klippet nedan.

Hade sett fram emot att komma tillbaka till GW2, men den här affärsmodellen är rätt avtändande. 1) Priset är högt. För högt oavsett innehåll för en expansion. 2) På tok för diffus info om vad expansionen faktiskt kommer att innehålla. I nuläget låter... 18/06 Tja dyrt o dyrt dom tänker nog att dom släppt så mycket content för core spelet så dom kanske vill ta in lite mer pengar på expansionen. 17/06 Well, när klagade jag på prislappen? Om jag klagade på den så ber jag så mycket om ursäkt, för den har jag ingenting emot 17/06 Snarare du som behöver ta av dig skygglapparna och vidga ditt perspektiv. De hade likaväl kunnat göra ett separat paket för nya spelare med grundspelet inbakat. Här handlar det enbart om att mjölka ur så mycket som möjligt även från gamla spelare som... 17/06 Well, köp inte expansionen då. Problemet löst. Du blir inte tvingad att köpa någonting "igen", att andra får möjligheten att få originalet på köpet är inte någonting dåligt. Prissättningen ser hög ut fram tills man faktiskt drar ur sitt huvud ur röven... 17/06 Cash shop? Skulle vara en ide att inf... vänta nu, just ja detta spel har en sådan. Jag har köpt bas spelet, varför ska jag som köpte spelet när det kom, bli "tvingad" att köpa det igen för att få tillgång till expansionen? Jo det är svinigt mot oss som... 17/06 Visst, det är B2P, men detta är en expansion med inte i närheten av lika mycket innehåll som originalspelet. Ingen som helst rabatt för att man köpt spelet tidigare. En ny spelare som köper "expansionen" får den och hela GW2 på köpet. Utöver det, lam... 17/06 Rätt saftig pris lapp har de satt iaf! 17/06 Alltså, med tanke på att spelet är Buy to Play så måste de få inkomst på några sätt. Det är ju knappast som att spelet har problem med konstant flöde av nytt content, så jag håller inte med om att det är ett dugg svinigt. WoW tar också betalt för deras... 17/06 Jahapp... alla mmo's har ju fått dille på hus å sådant, blir väl som i de flesta fall bara ett "meh" tillslut. 17/06
Skicka en rättelse