Ibland vill man helt enkelt vara ifred från idioter.

#Dayz kan vara ett fantastiskt spel. Du möter främlingar och ni delar på en burk halvruttna bönor tillsammans. Eller så blir du skjuten så snart du har vaknat upp på stranden. Om du hamnar på en server där rövarband drar omkring är spelet långtifrån roligt men i framtiden kommer du att kunna välja att överleva helt på egen hand. Äntligen får Dayz ett singleplayerläge som dessutom funkar offline.

Brian Hicks, som tog över arbetet på spelet efter att Dean Hall flyttade tillbaka till Nya Zeeland, menade att detta också skulle göra det lättare för moddare att testa deras skapelser. Han lovade också att spelet i framtiden kommer att stödja Steam Workshop fullt ut, samt att det ska enklare att driva egna servrar.

Ingenting som säger att det aldrig blir klart. Köp inte early access om du inte vill vänta på att det blir färdigt. Du vet vad du ger dig in på med early access vid det här laget. Du har inte blivit lurad någonstans 20/06 Aldrig spelat DayZ, men jag trodde att spela med /mot andra spelare var hela grejen... eller ? :) 18/06 h1z1 är ju sämre än dayz vilket är rätt svårt att tro. 18/06 Det tråkiga med Sony Entertainment Online (nu under annat namn och ägare) är att deras spel alltid slutar som pay-to-win. 18/06 Sluta dryga dig. Alla vet vad early access betyder men då ingår det som ett löfte att spelet utvecklas och blir klart en dag. Som DayZ ser ut så har man inte ens fixat de mest irriterande problemen från 2012 än. Man verkar mer intesserad av att införa... 18/06 Det förstår jag. Den senaste tiden har de nämligen hållit på och lekt med zombie-AI, vilket medförde att de började springa genom väggar igen. Nu verkar det bättre på den fronten, men ingen kan ju garantera att problemet kommer att vara löst för evigt.... 18/06 tipsar alla att testa H1Z1. vart positivt överraskad av det. :) 18/06 Släpp datum 2089.... Sämsta utveckligen av ett spel någonsin 18/06 Lurad? Hur? Du verkar ju ha läsförståelse, så hur, hur kan du blivit lurad? Står på steam sidan att det är early acces, står t.o.m att early acces INTE är ett färdigt spel. Så min fråga till dig är, HUR? 18/06 http://scicurious.scientopia.org/wp-content/uploads/sites/3/2010/10/Beardlong.jpg 18/06
Skicka en rättelse