Under #Microsofts E3-konferens utannonserades en nya handkontroll till Xbox One och Windows 10. Elite är namnet på det exklusiva kontrolldonet som erbjuder... vad?

Microsoft besvarar frågan i en ny trailer där de låter några av utvecklarna tala sig varma om mekaniska finesser, utbytbara delar och andra funktioner för den hängivna spelaren. För att bli lite visare är det bara att vända sig till klippet nedan.

tja min har hållt sen xbox one jag importerade 3mån efter usa launchen vilket för mig är bra betyg :) 20/06 De förra kontrollen har gått sönder mycket trots att jag inte använder dem ofta. Har haft 4 varav två helt slutade fungera, nästa började batterihållaren glappa ganska snabbt och bara den tredje fungerar helt felfritt än. Hoppas dessa håller vad som utl... 20/06 Han som är med i klippet som denna nyheten handlar om t.ex! Haha 19/06 Call of Duty körs på konsol. https://www.youtube.com/embed/SznqGGx_eUo 19/06 Missat helt att man tävlar i konsol spel`? Och folk köper dyra tillbehör till pc så varför inte till konsol. 19/06 1500kr för en kontroll är svårt att svälja. Men när jag väl börjar tänka på det är det inte så farligt mycket. Om du nu är en ägare av en X1 eller om du spelar spel på datorn med handkontroll kommer du mest troligt sitta med kontrollen i många hundra... 19/06 Jo jag såg det. Men det känns inte som nåt större problem. Jag lirar inte online-spel där minsta lilla lagg ställer till det. =) 19/06 Vilka E-sport och pro-spelare använder Gamepad ist för Tangentbord och mus?. Jag har dock inte sett nån 19/06 Haha? Haha åt dig som inte förstår att det är många som är villiga att öppna plånboken. Precis som tangentbord, möss, hörlurar, rattar osv, finns det en marknad för folk som vill ha bättre prylar när dom spelar. Finns redan kontroller i liknande priskla... 19/06 Jag hade givetvis föredragit om det varit billigare - men varför är det så förvånande för personer att en ordentlig gamepad kostar? Det finns möss, tangentbord, webcams och så vidare som folk köper som kostar mer. Om personen använder den mycket till... 18/06
Skicka en rättelse