E3 är över för den här gången, men här på FZ är vi inte riktigt klara med spelbranschens största evenemang riktigt än. En del sammanfattning av kalaset återstår, bland annat att avslöja vilka nyheter som var allra hetast bland er läsare.

Nedan följer en lista med tio nyheter, rangordnade efter hur många av er som läste dem. #Bethesda är säkert nöjda med sina många placeringar, men det finns också utrymme för överraskningar. Guldmedaljen tycker vi till exempel är särskilt underhållande, även om det krävs en mörk sorts humor för att uppskatta komiken..

Fallout 4 – om FZ-läsaren själv får välja.

Topp 10: Mest lästa E3-nyheterna

10: Final Fantasy VII får remake – se första trailern! Den urtida fanfavoriten till gammel-Playstation får äntligen en ordentlig remake. Något som uppskattades av er läsare.

9: Äntligen - snart kan vi lira Dayz utan andra
Trött på att bli mördad av hackers som är beväpnade till tänderna och njuter av att skjuta harmlösa noobs på stranden? Snart är de ett minne blott, om du kör i forever alone-läget.

Uppskattad röjaction från Doom, i både bilder och trailers.

8: Se 25 minuter gameplay från Fallout Shelter
#Bethesda utannonserade ett Fallout-spel till mobiler under sin E3-konferens. Kul, tyckte ni och lapade girigt i er av 25 minuter gameplay.

7: Xbox One blir bakåtkompatibel!
Dags att kasta Xbox 360 på soptippen, eller åtminstone djupt in i garderoben, när Xbox One uppdateras med möjligheten att spela lastgen-maskinens titlar.

6: Nya Doom ser ut att bli helvetiskt snyggt #Doom avtäcktes ordentligt under årets mässa och att syna helvetes snygga bilder på köttiga demoner var något ni gärna ägnade er åt.

Bubblare och resten av listan på nästa sida!