Under #Square Enix E3-konferens kunde vi bevittna "in engine"-premiären av #Deus Ex: Mankind Divided. Det såg för all del tjusigt ut, men vi blev en aning besvikna på avsaknaden av rejäl gameplay. Något som vi nu serveras i ett nytt filmklipp.

Det blir hela 25 minuter gameplay från den dystopiska världen, och vi får sniffa lite på story, strider, dialogval en allmänt rå atmosfär. Innehållet kommer från alphan av Playstation 4-versionen.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Det visuella påminner om "KillZone" nu, men det gör ingenting. 20/06 Det är bara sway och bob effekt. Det är små potatis för en moddare att fixa ex, och bli inte förvånad ifall det kommer finnas när spelet släpps :) iaf nu förstår jag vad du menar, ärligt talat bryr jag mig ej själv iofs för så många saker är orealistisk... 20/06 Är inte ens Deus Ex längre?? 20/06 Tycker det ser finfint ut! Verkar ha den rätta stämningen , samma typ av musik och samma tänk som Human Revolution. Det mesta såg ut som förbättringar av det förra spelet. 20/06 Det är inte så jag menar. Jag menar med mjukheten med vapnet när man rör på sig etc. om du kollar på tex halo 1 så hade det en mjukhet som många fps inte hade, och det var till stor anledning till att jag älska halo 1 för det gav mig en ny feeling med... 20/06 Ser ju intressant ut att dom utökat augmentationsmöjligheterna. Kändes alldeles för smalt i HE. Är det konsolstyrningen som gör att ser det stelt ut? Ikarus Dive-grejen känns för mycket som en teleport, så jag hoppas att dom lägger till lite transportst... 20/06 Ser ju ärligt talat rätt trist ut. Ännu en fps springandes inomhus i korridorer med halvkass grafik. Nejtack den här hoppar jag över. 19/06 Behöver mer gult! ;) Jag tycker det ser riktigt bra ut, förbättringar på alla fronter jämfört med förra spelet. 19/06 Det ser stelt ut för spelaren som visar spelar med en handkontroll thats why. Hade det varit med mus och tangentbord, så hade det gått snabbare och abilitiy usage hade gått mycket snabbare, detta vart för visa, du får tänka även på att alla som spelar... 19/06 Shut up and take my money! 19/06
Skicka en rättelse