E3 är över för den här gången och medan vi brottas mot separationsångesten så utser vi den största utannonseringen, spanar in de mest lästa nyheterna och röstar fram årets stora E3-vinnare. Eftersom spelmässan i Los Angeles är en så trailer-tät tillställning passar vi även på att lista de trailers som fått mest uppmärksamhet världen över.

För att komma fram till resultatet nedan har vi utgått från den populära Youtube-kanalen Gameshqmedia som varit konsekvent snabb med att ladda upp de senaste filmklippen under den gångna veckan. Här är de tio mest sedda E3-klippen (utan inbördes rangordning):

Dishonored II

Dishonored 2 bekräftat - se första trailern
Se Bethesdas presskonferens - läs vår sammanfattning

Fallout 4

Fallout 4-diskussion: vad tycker du om crafting-systemet?
Se dessa läckra konceptbilder från Fallout 4

Kingdom Hearts III

Se färgsprakande gameplay från Kingdom Hearts III

Tony Hawk's Pro Skater 5

Se första klippet från Tony Hawk Pro Skater 5
Vi slipper Bam Margera i Tony Hawk-rebooten

Nier New Project

Nier får uppföljare – se bilder och trailer från actionrollspelet!

Mer på nästa sida!

Föregående Nästa
för den var lam och kort. Gamla Tech-demot till PS3 är ju isf hundra gånger coolare. 24/06 Kingdom Hearts III HYPE!!!! 23/06 FFVII remake trailern har mer views än de flesta här (om inte alla). Varför är inte den med? 22/06 Men poängen är väl att kritiskt granska vad de olika företagen presenterar? Sony presenterade i princip inget annat än en rad koncept och FF7 kommer till såväl PC som Xbox one .... men det är lite beside the point då vi fick se en presentationsfilm ...... 21/06 Fallout 4 HYPE!! Inte ett dugg förvånad att FO4 har mycket mer än vad som är näst populäraste spel. I den här artikeln så är FO4 fellänkad och det är inte GamesHQMedia videon med +700k viewers (när jag skriver detta). Battlefront verkar ointressant (i... 21/06 Är du i denna tråden också och försöker trycka ner Sonys E3? Jag är varken Sony eller Microsoft fanboy men jag tycker att Sonys va bättre mest p.g.a att jag vet att folk vill ha FF7 och det är en stordeal för vissa men eftersom jag inte är en FF fan så... 21/06 Kul att Start wars The Old Republics nya trailer har fått snart 2 miljoner visningar på 5 dagar! :D SWTOR Knights of the Fallen Empire : https://www.youtube.com/watch?v=Nzq9epS2b1A 20/06 Enda intressanta var Doom, Dishonored 2 och Battlefront :) Ja ok, nya Ghost Recon Wildlands verkar jäkligt intressant också :) 20/06 Idiotiskt och drygt med exklusiva spel. 20/06 Alltså Sony fanboys är heeeeelt otroliga. Sonys E3 var uncharted och inget annat. Shenmue ... skojar ni? det har inte skrivits en rad kod och man inkluderar det i sin E3 presentation .... och fansen /journalister köper det? Nier2 och FF7 en animerad fil... 20/06
Skicka en rättelse