Gameplay i massor, oväntade utannonseringar och trailers till höger och vänster. E3 har kommit och gått med sin känslostorm av hopp, förtvivlan och allt däremellan. Med facit i hand: tycker ni att det var ett bra E3-år? Kommer vi minnas årets mässa i framtiden, eller kommer minnet blekna snabbare än Yu Suzuki hinner utannonsera Shenmue 3?

Innan du kastar dig in i debatten kan du friska upp minnet med vår artikel FZ presenterar höjdpunkterna från E3-mässan. Glöm inte heller att rösta om vem som vann E3 och vilket nytt spel som stod för den största utannonseringen.

Var E3 2015 en bra mässa?

Att folk ens bryr sig om E3. För att summera E3: "Såhär kommer INTE slutprodukten se ut, vi kommer skära ner på allt som har med grafik att göra, och ev. ta bort funktioner och delar av spelen för att KANSKE återanvända dem som DLC. Annars är det en kor... 28/06 Nya hitman spelet är det jag ser fram emot mest, absolution lämnade ett stort tomt rum med förhoppningar. Då jag är mest för multiplayer spel egentligen, så var det väl typ rising storm 2 som verkar mest intressant på den fronten. Battlefront känner jag... 23/06 Instämmer till viss del! För jag förstår iden med ett nytt FF7. den viktigaste biten för mig är den att en ny generation får uppleva spelet :) Själv kommer jag kanske köra om det. För det finns bättre spel där ute. Som FF6 bland annat. 22/06 Fallout 4 i all ära, men det var knappast ett "bra" E3, hur många nya varumärken fick vi se? Hur många spel presenterades, som inte förväntades presenteras minst 4 månader innan? Till stor del kan man säkert redan nu börja räkna upp titlar som ska visas... 22/06 Ett mycket bra E3 med bitter eftersmak av nostalgimuppar. 21/06 Rising Storm 2 = Bästa E3 ever! 21/06 Vilket är extra ironiskt i det här fallet då 7:an skilde sig reletivt mycket jämnfört med 6:an. Folk verkar sällan heller tänka på att istället för att en studio nu får göra något som kunde blivigt nästa FF, Persona, Darksouls eller whaever. Så får de... 21/06 Fallout 4 är ljusår mer intressant för mig än HL3 nånsin skulle kunna vara. Men då gillade jag aldrig heller HL1 eller HL2 så mycket heller. Älskade dock Opposing Forces-expansionen till HL1 och Portalspelen :) HL3 kommer väl nån gång och blir säkert... 21/06 Förstår inte hypen för fallout 4, inte så man inte trodde ett nytt fallout inte skulle släppas. Folk reagerar som det faktiskt var half life 3. 21/06 Eftersom jag inte har så mycket tid och hela tiden spelar Destiny i grunden så är jag lyrisk hela tiden. Jag är jätte nöjd och då har jag bara tittat på Sonys+Nintendos show med dockorna fallout+lite till ska nog titta på ms snart även fast jag inte kom... 21/06
Skicka en rättelse