#ZombiU var bland de första spelen som släpptes till Nintendo Wii U. Trots att det inte ens var i närheten av lönsamt, är det ett riktigt bra spel. Det är dock inte värt att köpa en konsol för ett enda spel och enligt envisa rykten kommer du inte behöva det heller.

Det har surrats en del på internet om att spelet kommer att kravla fram från skuggorna på Xbox One och Playstation 4. Surret har nu övergått till ett slags släpande ljud och det starkaste beviset för att ryktet stämmer hittar vi på australiensiska motsvarigheten till Pegi. Där finner vi spelet Zombi från #Ubisoft Entertainment.

Alltså alla Halo spel är så himla lika asså! Jag menar Halo Wars som var ett strategi spel var ju precis som Halo 3! Gameplayen var ju totalt identisk. Och Halo 1 och 4 är ju helt samma sak, de är ju så fantastisk lika. Gameplayen är ju helt samma på... 24/06 Har bara ägt en game cube och ett wii. Dom var mycket bra då men wiiet led av (för mej) att det kom fler intressanta spel till ps3an. Men trots att wiiu Nintendo inte är min grej längre så skulle det kännas väldigt tomt utan dom. Dom fyller en viktig... 23/06 Innan E3 så sa Reggie att Nintendo fortfarande jobbade nära Ubisoft. Då trodde jag att det var ett nytt zombiU på gång eller ett nytt ip. Sen visade dom upp två plastfigurer till Skylanders... 23/06 "Det är dock inte värt att köpa en konsol för ett enda spel" det kan det visst vara! :) Men kanske inte ZombieU. Jag äger det men det är inplastat fortfarande :) Kanske borde spela det någon dag. 23/06 Du har uppenbarligen aldrig ägt en Nintendo-konsol och följt spelserierna för att kunna se hur de har utvecklats. Men nej, det är inte bara förpackat i ny grafisk stil. Nintendo är väldigt noga med att tillföra nya spelmekaniker i sina spelserier. 23/06 Utveckla IP'n? De förpackar med ny grafisk stil, och det är förnya? Förnya är när du lägger till/förändrar spelmekanik. Om du snackar grafisk stil så förnyar Assassins Creed varenda spel, eftersom det är nya miljöer i nya tidsepoker *varje gång*. Sen... 23/06 Det är inte mjölkning om man förnyar sina IP:n. Det största misstaget som de flesta begår är att det släpper samma upplevelse i ny förpackning. De förnyar helt enkelt inte sina IP:n. Nintendo å andra sidan tar ett vinnande koncept och gör om det från... 23/06 Wind Waker var första Zelda jag spelat sedan Zelda 3 och jag tycker det är ett riktigt bra spel. Visst mjölkas serierna men så länge som spelen är bra och underhållande tycker jag det inte gör något. 23/06 Har en wii u som barnen mest använder till youtube. Smashbros var bra. Men efter senaste marioparty kommer jag vara rejält skeptisk. Värsta jag varit med om. Kände mig så lurad ^^. Aldrig mer nintendo. 23/06 Ett av de heliga företagen som verkar få göra allt utan att bli smutskastade, medan andra blir smutskastade för någon minimal miss. 23/06
Skicka en rättelse