Låst fps, krascher och ojämn prestanda plågar Arkham Knight.

Idag släpps #Batman: Arkham Knight och tidiga köpare har redan börjat rapportera prestandaproblem och regelbundna krascher. En medlem som mailat in får inte spelet att köras i mer än 30 fps och Steam-recensionerna beskrivs som "mestadels negativa" - endast 36 % av de som köpt spelet är positiva. Här följer ett par utdrag.

Much like Batman, Rocksteady didn't commit a fatality on the PC's performance.
It's just crippled, heaving and dragging itself along as best as it can.

- Performance issues everywhere.
- Had to use ini files to uncap the default 30fps lock.
- I have drops to around 23fps on a rig that supersedes the recommended system requirements.
- Do you have an AMD graphics card? lol good luck m8

It has 30 fps cap and stutters all the time on my gtx 980
I am not batman until patch

Såväl komponenter från AMD och Nvidia verkar ha problem och #Rocksteady säger sig vara medvetna om dem och arbetar på en patch. Passa nog har vi ännu inte sett skymten av något recensionsexemplar - trots att embargot löpte ut i slutet av förra veckan.

Tack till noaxark, magma för detta #nyhetstips!
Du verkar vara hjärndöd. Vad har nvidia som är bättre i 4k? Jag spelar i 4k idag med dubbla 980 4gb vram utan problem. Fury x prrsterar bättre än 980ti i 4k oavsett vad du tycker eller inte så för mig är kortet intressant. Sen vad en superfanboi som du... 25/06 AMDs nya teknologi verkar vara rätt bra, och resultaten visar att 4gb vram i Fury X betyder mycket mer än i andra kort. Fury X presterar ironiskt nog bättre i högre upplösningar, på grund av hur teknologin är byggd. Fury X i 1080p är löjligt dåligt med... 25/06 28-30 fps i 4k , lol. Och 4gb vram i 4k? Är du seriös? 25/06 Nää? Tycker det är rätt bra faktiskt. Drar jämt med 980ti i 1440p och det är bättre i 4k. Även bättre än Titan X i vissa spel i 4k. Visste överklockningen var lite tråkig men överlag ett bra kort. Jag som spelar i 4k är nöjd med vad man får. Är ju ändå... 25/06 Floppade rejält skulle jag inte säga, men Fury X är inte kortet de lovade det skulle vara. Efter lite research kan man dock se att tekniken i kortet är extremt lovande, då kortet med blott 4gb videominne får grym prestanda i 4k - men urusel i 1080p. Fur... 25/06 Antar att du gråter nu? Fury X floppade rejält , hahah. RIP AMD. 24/06 Han måste trolla, det är fysiskt omöjligt att ha huvudet så lång upp i röven. 24/06 Spelet är grymt man kan modifiera i ini filen. Jag spelar spelet med 980GTX sli med 2k skärm och spelar aldrig under 56 fps men brukar ligga på 71 fps vilket är perfekt. 56fps är mer när man kör batbilen. Men som tidigare kommentar här inne så skrev han... 24/06 Vem vid sina sinnens fulla bruk spelar Batman på PC? 23/06 Skitbra. Ingen ska behöva sitta med en undermålig produkt. Jag undrar hur många som ville ha refund idag? 23/06
Skicka en rättelse