#Batman: Arkham Knight har landat och kan njuta av höga betyg – till konsolversionerna av spelet. Pc-versionen lider dessvärre av prestandaproblem och en låsning av bilduppdateringen till 30fps. Vilket förstås retar upp många.

I svallvågorna av denna pc-besvikelse kan herrefolket pusta ut när det kommer till årets stora E3-snackis #Fallout 4. Varken bilduppdatering eller upplösning kommer begränsas i datorversionen, meddelar #Bethesda. Till Playstation 4 och Xbox One är det 1080p och 30 fps som gäller.

Via PC Gamer.

Fattar inte hypen alls ... Bethesda och grafikkåte Todd Howard har ägnat max en fikarast åt källmaterialet. Det blir inte mycket djupare än Fatboys när denna överskattade spelstudio får leva rövare med Falloutmärket. Släng in lite detaljer @ random från... 28/06 En aspekt som sällan nämns i diskussioner angående pc vs konsoll är följande: Jag tycker att när man sätter sig med konsollen, med tv-spelet, då känns det mycket mer som att "japp, nu ska jag ha en lång och härlig spelstund här". Känns mycket mer myskvä... 26/06 Fps ska köras med m+kb, blir inte lika flytande sikte med hk. 25/06 Dom flesta som spelar på pc bara driver och skojjar, det ända pc spelare som sitter mest på pc är lacka på är sony och microsoft att hålla tillbaka grafiken och utvecklingen plus dåliga portar och uppköps kontrakt som gör att spel hamnar på olika platfo... 25/06 Är så många som är allvarliga när dom tror sig vara bättre bara för att dom bara spelar på pc. Så antog att du var en av dom med det 25/06 Nice :-). Får kolla upp dom :-) 25/06 Jag gav mig fan på att köra igenom det oxå.. Jag lirar det med Project nevada, Nevada skies och NMC's texture pack, Weapon retexture project och... new vegas anti crash ^^ Project nevada rekommenderas starkt. Lite snygga effekter och lite svårare. Men... 25/06 Men försök att fatta lite vuxen humor och hur jag bara spelade med i skämtet i artikeln. Sluta göra bort dig, det räcker nu. 25/06 Vad är det jag inte förstår? Att dom som begränsar sig känner sig bättre än dom som inte gör det eller har det sämre? Vilket trams? Att jag blir förbannad på folk som ser ner på andra pga sin egen begränsning? 25/06 Hur ofta skrivs det "pc masterrace", "peasant" och dylikt? Som t.ex du, herrefolk. Skulle vi kunna säga, 67% av alla artiklar? Det är översittarfasoner, se ner på dom som har det sämre. Jag tror nog min herre, att det är du som har svårt med förståelsen 25/06
Skicka en rättelse