Svenskutvecklade #Tom Clancy's The Division verkar lovande, men än är vi ganska långt ifrån att själva få fingra på spelupplevelsen i ett krisdrabbat New York. Framåt slutet av året, närmare bestämt i december, går en beta till Xbox One av stapeln. Den följs av en beta som även inkluderar Playstation 4 och pc i början av 2016.

Nu går det att anmäla sig till dessa via officiella hemsidan. Hur troligt det är att faktiskt komma in och testa återstår att se – de flaggar rätt rejält för att man ska förboka för att få garanterad tillgång. Läs mer om betan i deras FAQ.

Det är ju Massive! Klart man förbokar. Hade nästan glömt bort det så det var bra med en påminnelse. 25/06 Stresstest i sig är det väl inget fel med, men hur många gånger har det inte varit stresstest inför en release och vi ändå stött på serverrelaterade problem? Ubisoft borde dessutom vid det här laget kunna förbereda servrarna utan att behöva stresstesta... 25/06 En beta precis innan en release kan kallas "PR demo" ja. Men varför är det fel att stress testa servrarna?? Dessutom kommer den första Division betan i december, så jag skulle nog absolut kalla det för "riktig" beta (stress test är ju en del av ett beta... 25/06 Vilken bebisnivå det bliv plötsligt. Ok, får be om ursäkt att jag skrev arg när jag egentligen menade besviken. Han får självfallet förboka collectors edition om han vill. Tycker bara att själva förbokningen skadar alla. 24/06 Förhandsbokning är negativt för alla spelares framtid men vill man väldigt gärna ha extrasakerna i collectors edition är det självklart ok. 24/06 Exakt var säger jag att det handlar om besvikelse? Du får jättegärna svara utan att svära och framstå som en arg idiot, för det hoppas jag innerligt att du faktiskt inte är. 24/06 Jag ser fram emot det väldigt mkt. Men efter E3 är jag skeptisk och väntar tills det släpps:) 24/06 Hur FAN får du "Varför förbokar du?! Nu blir jag arg!!" till "Jag är besviken."?? Folk får tycka precis vad de vill, jag bara frågade varför folk inte får tycka som de vill. Känns som om jag trampade på en öm tå. 24/06 Tänk om man inte förbokar men ändå vill ha den där bak?! 24/06 Vem skulle inte vilja bestämma allt här i världen? Man tror ju att världen skulle bli bättre då :) Och nej, jag är inte arg på riktigt. Mest besviken kanske.. 24/06
Skicka en rättelse