Två dygn återstår och man har redan dubblerat målet för insamlingen.

Trots att Uwe Boll har pekat finger mot alla som använder Kickstarter verkar crowdfunding-sajten leva vidare och se till att nischade projekt blir verklighet. Nu återstår det mindre än två dygn av insamlingen till Project Reality-skaparnas nya fristående spel och de har redan dubbelt pengar så mycket som de bad om.

Om det samlar in en liten slant till, totalt 400 000 dollar, får spelet även ett träningsläge och ytterligare en bana. Om de landar på en halv miljon dollar har de resurser nog att inkludera brittiska trupper.

Tyvärr så har devsen inte ett bra sinne för att göra film direkt. Men Jack visar verkligen bra gameplay från Squad 26/06 Nej, det är inte gameplay. Roligt hur du tolkar "gameplay".. De flesta lirar inte dessa spel för grafiken, som förövrigt ser helt okej ut, det försöker liksom inte vara något själlöst crysis 2. Här har du gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=NcgJ5U... 26/06 Videon i denna artikel ÄR gameplay, roligt att du yttrar dig. 26/06 Om man tittar lite gameplay innan man dömer så ser man att det ser bra mycket bättre ut än "skit"... Folk är så snabba på att döma något de inte vet ett "skit" om. 25/06 Absolut! Vore lite kul och vi skulle få kartor där två arabiska sidor strider mot varandra, regim vs motståndsrörelse. 25/06 Och roterar på tok för snabbt! Något jag hoppas ska reda ut sig innan release såklart, jag tar i åtanke hur tidigt i utvecklingen det ligger. 25/06 Jag bryr mig absolut inte om grafiken, sitter fortfarande spelar första day of defeat och rör sällan aaa-spel som ser jätte vackra ut. Dock så som du skriver fruktansvärd tråkig video, och jag är inte Imponerad av de dom lyckats med, kolla bara på när... 25/06 Gameplay i detta verkar ganska kul, synd det ser så sunkit ut bara. Följt detta ett tag och grafik är inte allt det håller jag med om men detta ser lite FÖR trist ut för min smak iaf, tyvärr 25/06 Jag gillar hur folk dissar de för de ser ut så här i unreal 4. De kommer vara 50vs50 online med en massa fordon och uppbyggbara outposts. Alla tec demos på unreal är singel player och körs på kraft datorer. Klart de inte kommer se ut som next next next... 25/06 det här ser inte ut som unreal engine 4 btw .. *ignorerar* 25/06
Skicka en rättelse