Ett Fallout-fan har förbokat #Fallout 4 under något udda former. Sedan han började spela #Fallout 3, för ungefär 7 år sedan, har han sparat kapsyler (som är valutan i spelet). När uppföljaren utannonserades nyligen skred han till verket och skickade allihop – runt 2200 stycken på en vikt av cirka 5 kg – till #Bethesda i hopp om att få förboka spelet den vägen.

Kapsylerna har sedan dess anlänt hos Bethesdas global community lead Matt Grandstaff:

Grandstaff skriver att de kommer skicka en kopia av spelet eftersom det är första gången någon skickar kapsyler till dem under dessa former. Med andra ord bör man icke göra sig besvär att skicka fler kapsyler till dem – det lär inte löna sig.

Se fler bilder och läs mer om historien på Imgur.

Via PC Gamer.

I mitt tycke inget fel på hen som pronomen när det används rätt. Kort, koncist, och en mindre formell klang än flera av de ord som kan användas istället. Kul grej med kapsylerna, hoppas å Bethesdas vägnar att de inte öppnat portarna till kapsylhelvetet... 28/06 Hahaha, denna discussion :) Undrar om det är nårra snubbar som ska fetlira Fallout 4 här? Det ska fanimej bli gött att lattja runt bland ruinerna och rocka fett med pickor, bössor och granater. 27/06 Och det borde vara lättförståeligt att det du ser som urvattning ser andra som utveckling :) 70/80-talets "mej" och "dej" i skriftspråk var urvattningar enligt mig. Nutidens hen ser jag som utveckling. 27/06 Jaha, var det språklära man klickade in på, trodde det handlade om spel, får nog hitta en annan sida att läsa och diskutera spelnyheter på snart :O 27/06 Självklart ska det utvecklas, inte urvattnas, det borde vara ganska lättförståeligt. 27/06 Det vi kallar svenska i dag är långt från den svenska som talades för 200 år sen eller tom 50 år sen. Språk utvecklas eftersom det är mer levande. Om det inte utvecklas så dör det punkt och slut. Jag låter Stephen Fry förklara det hela: https://www.yout... 27/06 Är glaset halvtomt eller halvfullt? Jag tycker om vad Svenska språket är idag och alla möjligheter det ger mig att uttrycka nyanser som bättre speglar tiden jag lever i. Att behöva beskriva alla de nyanserna med ord som myntades innan vår nutid skulle... 27/06 Struntprat. Det handlar inte så mycket om utveckling, som om urvatttning. 26/06 Du borde snarare kolla upp vad definitionen av vad ett "riktigt ord" är innan du kommer med ditt skitsnack. 26/06 Som vanligt är 90% kommentarerna off-topic 26/06
Skicka en rättelse