En kickstarter-kampanj för #Shenmue 3 utannonserades under #Sonys E3-presentation, och den exploderade direkt och tog sig till målet på 2 miljoner dollar på bara några timmar. Nu ligger summan på behagliga 3,6 miljoner dollar, som ska bättras på framöver tack vare nya bonusmål.

bilden över bonusmålen ser vi saker som "character perspective system", "magic maze" och "high ground battle system" som kan vara en smula svårbegripliga. Däremot är det enklare att förstå saker som en expanderad spelvärld, bättre ai, mer utvecklat fightingsystem, deltidsjobb, betting och minispel. Bonusmålen sträcker sig hela vägen till 11 miljoner dollar.

Till kampanjen!

Borde ha vänt sig till Sony i stället för crowdfunding om bägge parter var intresserade av att göra spelet. 27/06 Jag tror vi får stanna vid att vi har olika syn på saker och ting. Jag tror jag ställer andra krav på företagen jag vill göra affärer med än vad du gör :) 26/06 Vänta lite här... Var det inte den här spelserien som var med och reintroducerade den här jävla QTE plågan vi fortfarande lider av idag? Jag hoppas skiten failar så hårt att samtliga ansvariga och medverkande kickstarter personer dör av förstoppning.... 26/06 Om metroid inte skulle sälja bra och fans vill verkligen ha en uppföljare så skulle det hända. Om det säljer bra kommer det där inte hända. 26/06 Ok, jag tycker det är viktigt vem som har den kreativa kontrollen över projekten iaf. Och jag ser ju ofta att de stora publicisterna pushar ut spel som inte är färdiga. I övrigt är jag mest rädd för att det här ska leda till något som jag såg en annan... 26/06 Väldigt få kan bli oberoende publishers och investerare. Kickstarters syfte är att man ska kickstarta projekt, inte helt finansiera projekt. Så det är nog bäst att du aldrig kickstartar någonting om det är så du ser på saken. Det finns ingen som tror... 26/06 Du råkar inte ha länken kvar eller veta vart dom säger det? Det enda jag ser är en update från igår där dom säger att kickstarter pengarna går 100% till utveckling. Men det står inget om storleken på KS vs Sony's del av totalen. 26/06 Haha. Legendariskt sopig voice acting i klippet dom har på KS sidan. 26/06 Ja. Och då föredrar jag att inte stödja projektet eftersom jag inte vill betala för kapitalets risk genom KS, utan istället använda det för att stödja utvecklare till att inte vara beroende av jättarna. Då hade jag hellre sett att IP'n samlade damm hos... 26/06 De har gått ut och sagt att deras Kickstarter kommer stå för den största delen av budgeten. 26/06
Skicka en rättelse