Napoleon, brittiska imperiet och samurajer bjuder upp till taktisk våldsdans.

Det finns två sätt att se gratishelger på Steam. Eller kanske tre. En aspekt är den självklara uppmärksamheten det får, bland annat genom sådana här nyheter. En annan är att veteraner i spelen som bjuder upp till gratisdans får massvis med noobs att erövra. Den tredje och sista är såklart den självklara trevligheten att få testa intressanta spel utan att betala.

Oavsett vilken ben du står på är det i helgen läge att slipa dina taktiska förmågor då #The Creative Assembly erbjuder gratis smakprov av Total War-serien. I likhet med liknande event är spelen också kraftigt rabatterade. Så väck din inre skrivbordsgeneral, eller förbered ditt anfall mot alla förväntade nybörjare.

Tack till Raid25 för detta #nyhetstips!
Inte nog med det, Uppsala finns med som universitetsstad! "en lärdomens och kulturens högborg" som gentlemännen i spelet så fint uttrycker det. /Den enda i Uppsala som inte pluggar på universitetet. 28/06 Oh, har ej testat, men hade tydligen spelet i mitt bibliotek :-) 28/06 Perfekt! Jag hinner precis ladda ner dem i god tid tills att gratishelgen har upphört :up: 27/06 Här är en "playthrough" av Empire Total War med Sverige i huvudrollen: https://www.youtube.com/watch?v=7aocJAbU_Yc 27/06 Mja..Det är dessvärre som redan påpekats: Striderna är relativt långt utdragna. Bara marschen till fiendens (I stridsläget) positioner tar flera minuter även med tidsacceleration aktiverad. Själva kampanj delen är också inget som man klarar av på en tim... 27/06 Vliket av dem skulle ni rekommendera för någon som gillar Starcraft, Warcraft och World in Conflict? Alltså spel med slipade enheter som är "responsive" när man spelar. Jag är inte lika förtjust i långsamma, utdragna strategiska spel. Av någon märklig... 26/06 Total War: Desert Storm hade varit något! 26/06 Har så svårt för dessa spel. Det strategiska på världskartan är trist, bara att bygga nya enheter hela tiden. Det taktiska är betydligt mer intressant men dels är striderna ibland olidligt sega och långa, dels så förstår jag inte varför de ska vara i... 26/06 Rekommenderar inte något av spelen utan mods som ändrar upplevelsen till den bättre, ai:n i Total War spelen är alltid groteskt värdelös. Medieval 2 (Stainless Steel, Third Age aka LOTR och Warhammer) Empire (DarthMod) Shogun 2 (DarthMod) Är mina favori... 26/06 GE FYYYRR!!! Rekommenderar att testa Empire: Total war. Man kan vara svÄnsk. 26/06
Skicka en rättelse