#Gearbox shooter #Battleborn fick finna sig i att stå i skuggan av de största och stöddigaste titlarna under årets E3-mässa. Men det innebär inte att spelet helt saknade närvaro under spelevenemanget. Besökare på mässgolvet kunde frossa i spelets story-läge, något som dokumenterats i efterhand i filmklippet nedan.

Upp till fem spelare kan samarbeta i kampanjen, men forever alone-publiken kan även spela helt ensamma. Hjältarna som visas upp i klippet är Thorn, Caldarius, Phoebe, Orendi och Oscar Mike.

Jag faller nog i en 3:e kategori, som är mer sammanhangsberoende. I Borderlands tyckte jag om den lite cartoony stilen som detta verkar ta efter. Dock t ex Dishonored gillade jag det inte alls, tyckte in tecknat passade och tog bort inlevelsen. Där var... 29/06 Verkade ju faktiskt ganska kul. Mer co-op till folket! 29/06 Jag älskade borderlands för dess välbyggda coop, roliga karaktärer och sjuka humor. Det här spelet verkar bara vara trams och ett förvirrat försök att efterlikna Team Fortress och Blizzards nya. Förstår inte hur detta spel ens kom ur idé-fasen..? 28/06 Borderlands steampunkwildstar edition? 28/06 Bara jag som börjar tröttna på när spelstudior försöker vara roliga i sina trailers? Vänligt vanligt bland indiestudios. 28/06 Den typ av grafisk stil Gearbox satsar på här, likt Borderlands, är relativt odödlig. Den åldras med värdighet, till skillnad från valfri onämnd "realismsökande" titel. 28/06 Tycker det är nice att dom håller kvar lite i Borderlands stuket och inte släpper det helt. Allt för många studios som försöker göra något helt annorlunda och det blir besvikelse. För det var ju iaf Borderlands som fick mig att bli kär i Gearbox så det... 27/06 Är det bara jag eller ser spelet extremt trögflytande ut? Fps spel ska vara ganska snabba enligt mig, man ska kunna utmanövra motståndarens sikte och inte behöva stå som en tråkig måltavla. 27/06 Märks att det kommer från skaparna av Borderlands, vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. Blir inte jättesugen att spela iaf 27/06 Tycker det är för mycket visuella effekter. Gameplay ser ut som ett jävla kaleidoskop. 27/06
Skicka en rättelse