Vi visste sedan tidigare att ett nytt #Star Fox-spel är under utveckling till Wii U, men först under årets E3-mässa fick vi se gameplay från rymdäventyret – och att #Platinum Games är med och utvecklar spelet.

Star Fox Zero heter titeln vars trailer nu laddats upp i 60 fps. Vi kan väl redan nu konstatera att spelet inte kommer vinna några priser för sin grafik, men flytet i den högre bilduppdateringen gör säkert sitt för att sätta rätt känsla i det intergalaktiska kriget. Se alltihop i klippet nedanför.

Star Fox Adventures 2 skulle kunna få mig att köpa en Wii U. 29/06 Vad jag har förstått så har de valt att göra så att grafiken liknar den från Nintendo 64. Allt är väldigt kantigt, modellerna verkar ha få polygoner osv. Men jag håller med om att texturerna kunde varit mycket bättre på marken och på bergen. Men det ser... 29/06 Jag är tyvärr beredd att hålla med. Säg att skeppen såg lite annorlunda ut, de där djuren inte var med och spelet hette t.ex. "Space Battles Novastar" så skulle ingen titta åt det. 29/06 Tänk på barnen ! Detta är ju trots allt barnspel, inte för 15+ ! 29/06 Köper allt av Nintendo och älskar deras spel. Men handen på hjärtat så tycker jag detta varken är nytänk eller särskilt grafiskt imponerande. Besviken att detta var deras "ess" under E3 mässan. De verkar ha kastat in handduken och lägger allt på NX. Men... 28/06 Är det ett skämt eller? Ser ut som på Nintendo 64, fast i 1080p. Fattiga och trista texturer.Idag är det 2015 och man skulle kunna förvänta sig fotorealistisk grafik i 60 fps/1080p minst! Spela för det är roligt? Då kan ni lika gärna plocka fram era gam... 28/06 Nu är jag inget starfox fan och har inte spelat de tidigare så antar att jag säkert missar något som gör det speciellt, men detta gameplay såg ju fruktansvärt tråkigt ut. Nintendo brukar ju låta gameplay gå före grafik, men detta verkar ju inte ha något... 28/06 Spelmekanik och flyt i all ära. Men detta alltså. haha. Är jag för kräsen när jag säger detta eller ? Tycker Nintendo kunde varit lite mer i tiden nu och jag hoppas deras nya maskin tar sig förbi detta spel som liknar N64-tiden. 28/06 Hade spelet inte haft namnet "Star Fox" så hade nog ingen brytt sig. 28/06 Det är inget jag hört de har bekräftat. De verkar ju även ha byggt spelet runt just Wiiu tablet så tror nog inte du kan stänga av det. 28/06
Skicka en rättelse