De upplåsningsbara extravapnen i svenska #DICE:s kommande konsolpangare #Battlefield: Bad Company som senast var på ropet i FZ:s nyhetsbevakning för [n=5626 ett par veckor] sedan är på nytt föremål för uppmärksamhet sedan förläggaren #Electronic Arts släppt fem filmklipp som i vardera 40 sekunder presenterar de virtuella skjutjärnen.

Frånsett smattrande maskingevär och bistra soldater i grön kamouflage bekräftar materialet därtill det som redan varit allmänt vedertaget - ett smakprov av Bad Company kommer att släppas i demoutförande, sannolikt både till [[Xbox 360]] och [[Playstation 3]]. Ingenting är dock ännu sagt om datumet även om det finns goda skäl att anta att det blir innan det fullständiga spelet lanseras 23 juni.

[v=2123]
[v=2125]
[v=2127]
[v=2129]
[v=2131]

Source-motorns ragdolls är de bästa hittills! Annars ser spelet riktigt bra ut! 06/05 Finns många spel som vapenljuden är grymma men sen när man spelar spelet är det helt andra ljud. Vi får allt hoppas det är dessa ljud som kommer vara i spelet och det verkar ju rätt säkert att det kommer vara de. 05/05 Bara jag som noterade att ljudet var GRYMT!! fan vilka vapenljud alltså! \oo/ 05/05 Kul iaf att ryska styrkorna finns representerade riktigt :) Tänkte på rackarn med SMG:n! Han har ju Maska 1sch hjälm och nån MVD-patch ser det ut som. 05/05 Gears of War tycker jag har sjukt bra animationer, dock är ragdoll-fysiken lite crap. Det verkar vara svårt att få modeller att se tunga ut. Dom fladdrar och har sig som om dom plötsligt var fyllda med helium, det märker man mest när man sparkar till... 04/05 Hm, om dessa vapen är upplåsbara - vilka har man från början då? :o Ärtbössa? :\ 04/05 blir jag skjuten i ryggen av någon med annat vapen än sniper så vet jag att jag hade chansen att se honomn/henne ialla fall :) då blir jag bara förbannad på mig själv hehe 04/05 Visa inte fienden ryggen! :p 04/05 finns säkert andra snipergevär du kan leka med och göra mig förbannad när jag dör av någon jag inte ens ser! :evil: 04/05 I slutut av Sniper trailern så står det Pre-oder Battlefield bad company at ww.findallfive.com and receive the recon weapon unlock! Det måste väl finnas något annat sätt att få snipern utan att beställa via online?:( Själv brukar jag köpa spelen i butik... 04/05
Skicka en rättelse