Mario-spelen eftersträvar sällan realism och regnbågens alla färger finns oftast representerade när rörmokaren ger sig ut på nya äventyr i svampriket. Men vill man se honom i nya miljöer är det bara att kolla på det senaste filmklippet från Youtubaren aryoksini, som jobbar på en HD-remake av #Super Mario 64 (hur länge #Nintendo låter honom hållas återstår att se, men projektet har än så länge överlevt i ett år).

I klippet ränner Mario runt i miljöer som drivs av Unreal 4-motorn. Alla miljöer kommer från Unreal marketplace och animationerna är gjorda från grunden. Resultatet är lika imponerande som bisarrt.

När jag ser den ändå väldigt snygga världen (om man jämför med hur Mario brukar se ut) så blir jag sugen :) Men tyvärr hänger Nintendo kvar i fel rum av huset, barnrummet enligt mig! Allt behöver inte vara rosa moln och grafiskt döda landskap :) 30/06 de är strikta för att vill ha kontroll över sin produkt som de äger. detta tar mario till en ny ghrafik nivå, nått som Nintendo förmodligen inte vill att folk ska hoppas på då deras ambitioner inte ligger där. och skulle folk släppa gratis projekt så... 29/06 Ett projekt som endast passar i soptunnan. Mario passar definitivt inte i denna miljö. Man använder endast mario som köpkraft till detta smaklösa arbete. 29/06 hur svårt är det att göra ngt i unreal4-motorn? jag använde unrealed lite omkring 2000 29/06 Tyckte att det såg mer realistiskare ut än Mario 64 :P Förövrigt usel musik kan vara en ide att sänka volymen. 29/06 Allt jag kan säga är... https://www.youtube.com/embed/SPXdO7QeBcg 29/06 Tjena vad fult detta var, jag förstår om inte Nintendo skulle vilja stödja en sak som denna. 28/06 De är sjukligt strikta och kan inte se att gratis pr aldrig skadar. Med tanke på hur de jagar alla som använder deras material i någon form hade de kunnat dra nytta av att släppa på nåt gratisprojekt. Men givetvis är det ok att skydda sina ip. 28/06 Tycker inte alls att Mario såg fotorealistisk ut. :/ 28/06 Nintendo är rövhål för att de vill skydda sin ip? Hur tänkte du där? Typsik "generation gratis"-inställning som är lika tragisk att se varje gång. 28/06
Skicka en rättelse