Rykten om ett nytt spel i Mafia-serien har florerat ett tag nu, rätt hårda tecken fick vi för tre år sedan då det viskades om att spelet var under utveckling för Playstation 4 och Xbox One. Sedan dess har det dock varit realtivt tyst. Till nu.

Det visar sig att #Take 2 har registrerat fyra domäner som onekligen handlar om #Mafia 3. Domänerna som vi baserar detta på är mafia3thegame.com, mafiaiiithegame.com, mafiathree.com samt mafiathreethegame.com. Det kan såklart röra sig om något annat, men i sådana fall har inte en påven en lustig hatt och vår redaktör Calle har fått ett par nya nerver värda namnet.

Om du klarat 2an är det smärtsamt uppenbart vad som hände med både Joe och Vito, iaf inom den närmaste tiden ;) Mafia 1 var skadat bra, och Mafia 2 var i jämförelse med Mafia 1 en besvikelse, men var fortfarande ett jävligt kul spel! 01/07 Damn hoppas Mafia 3 blir bättre än 2an visst var Storyn i 2an sådär få ihop X antal miljoner förlora allt 3-6 uppdrag X antal miljoner igen. Men undrar fortfarande vad som hände med Vito och Joe. Men klart Mafia 1 är klart en av de bästa ca 200h speltid... 30/06 Vore väldigt trevligt med ett nytt Mafia. Hoppas det visas något från spelet inom kort. 30/06 Najs! Första Mafia är ju för mig (som för många andra) ett av de bästa spelen jag någonsin spelat, och ett av de där spelen som verkligen etsat sig fast i minnet och påverkat mig, stämningen i det spelet var helt jävla otrolig. 2an började jävligt bra... 30/06 Tyvärr så innebar det att om man fuckade upp något när man "roamade" så fick man också göra om uppdraget. Fullständigt vansinnig design och man undrar verkligen vad som for igenom deras huvuden när de sa ok till det. Misstänker att det var någon konsoli... 30/06 Nej man är alltid på ett uppdrag. Dock tillåter vissa uppdrag mer frihet än andra och kan då kännas lite som free roam. 30/06 Vafalls? Har jag gått och blivit dement? Tycker mig minnas klart och tydligt att du kunde glida runt bäst du ville i staden även i tvåan? 30/06 Det måste bli bättre än tvåan, det spelet saknade så mycket av charmen som fanns i första spelet. 30/06 Äntligen! Längtar redan. Känslan att köra med sin trimmade Hot Rod och lyssna på 50-60tals musik <3 29/06 Yes! Mafia II har jag spelat genom ett antal gånger redan. 50-talsstämningen var toppklassig, men jag skulle gärna ha sett storyn använda sig av den öppna världen lite mer. Det blev mest "kör från A till B, skjut X och prata med Y". 29/06
Skicka en rättelse