#Codemasters fartfest #Race Driver: GRID ska, om schemat håller, riva loss från startplattan i slutet av juli. Men redan i veckan kommer du kunna provköra spelet i demoform. Spelets webbsajt upplyser om att testversionen släpps till pc, 360 och PS3 och att den innehåller tre tävlingsevenemang. Om du kör någon av konsolversionerna kommer du också få möjlighet att vinna en sorts pris; exakt vad meddelas senare.

I väntan på demosläppet kollar du lämpligen in den senaste trailern - en drygt två minuter lång historia som givetvis spanas in här på FZ.

[v=2137]

Har spelat PS3 demot. Riktigt skön spelkänsla. Gillade Banracingen bäst, med M3:an. Driftingen var också kul. 12/05 Demot är släppt! http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=279091 09/05 När kommer demot? Redan Onsdag (Torsdag) idag ju, fan vad man längtat! 08/05 bästa bilspelen är ju LFS o forza motorsport 2 till boxen.. dom ha fått till skön känsla i det spelet.. gtr 3 hoppas jag på att fått till det sista för bra realism. när dom intervjua nån japan drifter så sa han att man kan känna om bilen släpper osv..... 06/05 Nja jag vet inte rikdigt vad jag ska tro. Minns den helt värdelösa toca serien aldeles för bra. Sen var ju inte dirt heller någon hit tycker jag. Nåja blir att dra ner det och testa i alla fall. 06/05 blir nog en lagom blandning mellan arkad och realism, tror varken de blir något NFS eller Rfactor utan något mitt emellan. 06/05 Nä, i NFS fick man ju stänga av alla hjälpmedel för att man skulle kunna få någon någorlunda kontroll på åbäket, och då var den ändå urusel. Och det är typ exakt det jag hoppas på också, gillade inte GTR dock så jag lutar väl mer åt LFS. 06/05 Urk. NFS tar jag inte i med tång, man kör bara marginellt sämre om man blundar och håller in gasen jämfört med om man försöker "glida" bilen genom kurvorna. Realism som i GTR/LFS samt en vässad "DiRT"-motor plus massivt mycket innehåll, så vill jag att... 06/05 fan vad kul! ser fram emot att testa. :P 06/05 gillar deras nya riktning. 05/05
Skicka en rättelse