GTA IV - en pangsuccé

#Grand Theft Auto IV går åt i massiva mängder. Spelet har till och från varit slut i svenska butiker och vår danska systersajt FZ.dk rapporterar att det är helt slut hos åtskilliga stora butikskedjor. Inte mindre än 100.000 exemplar ska ha gått åt i Sverige, Norge, Danmark och Finland det första dygnet.

Om du inte fått tag på ett exemplar än ska du dock inte behöva vänta särskilt länge. Carsten Nielsen på #K.E Media, som distribuerar spelet i Norden, lovar att en ny sändning är på väg till vårt område framåt veckoslutet.

Efterfrågan och hype.. Dessutom tror jag fortfarande att Webhallen har det på lager. Ut på nätet och fynda... 07/05 Det skulle ju vara kanon om det fanns i hyllorna med. Asså denna bristen på spel kan ju inte vara bra för siffrorna eller har de gjort det med mening för att bygga på trycket efter det? 07/05 J-kligt kul att det säljer så bra! Har dock varken PS3 el Xbox så jag har inte kunnat skaffa det själv. Får vänta tills det släpps på PC. 07/05 Vem vet? :P Men detta handlar ju om personliga intryck som man direkt märker av om man är van vid den ena versionen. Att bilden skulle vara suddigare på det sättet på PS3 har inte jag märkt av alls. Och vad gäller pop-ups så vet jag inte vad dom har gjo... 07/05 Jag tror inte på all skit jag hör men jag tror på det jag ser å det jag ser är det bästa GTA spelet genom tiderna. Va inte så inskränkt i ditt lilla medvetna, titta på alla detaljer som dom har jobbat på, hur folk beter sig i staden, spelet är grymt bea... 07/05 Mycket bra poäng där redmac, håller med dig fullständigt. 07/05 Tro inte på allt skitt som ni ser och hör ! det hära spelet är inte så bra som det verkar ! den innehåller inget nytt och har mycket mindre saker än va San Andreas hade ! jag har spelat klart spelet nu och man kan inte göra nåt skitt ! inte äns köpa hus... 07/05 Dom kommer nog tjäna mer än någon annan Hollywood-film gjort. Dels för att spel är dyrt och dels för att det är GTA IV. 07/05 Nej, PC skall det vara, annars får det vara bra! 07/05 Allt rekordet säger är att beeep är dumma i huvudet, jag köper fan inget inget mer utan demo först. 06/05
Skicka en rättelse