I väntan på fps-modulen kan du shoppa en redigt dyr rymdbuss.

#Star Citizen-utvecklaren #Robert Space Industries tar inte bara emot rena donationer för utvecklingen av det som förväntas bli ett rymdepos utan dess like. Du kan även få "valuta" för dina pengar genom olika rymdskepp och idag finns det kring 60 stycken att välja på. De billigaste kostar några hundralappar men det senaste tillskottet - passagerarskeppet Genesis - blir det för strax över 4000 kr.

The Genesis is yet another landmark in Crusader Industries’ proud history of transport designs. This ship utilizes award-winning manufacturing techniques and the highest quality parts to create one thing; a next-generation passenger ship at a price that won’t break your budget. Crusader Industries’ proprietary NeoG engine technology offers some of the most efficient flight for a ship of its size.

Vi sitter i samma båt här;) allt man kan göra är att hoppas att detta projekt blir som dom utlovar.. det kommer bli när det e klart for sure bland det största spelen som ngnsin släppts. Mkt buggar för dom att fixa, men det jag spelat i nuläget är jävlig... 12/07 Den där filmen va ju rätt nice. Fan va jag hoppas på Star Citizen men känner fan oro hela tiden :D 11/07 Har du spelat det? jag har.. ser sjukt ut..bland dom mest detaljerade faktiskt..och hur ska dom lyckas göra som No man Sky att kunna landa på planeter som har fullt med liv i unreal 4? spelet är i demo fas som kanske är 1/100 av full game, och tar "bara... 11/07 Ojoj lilla vän.. Du vet inte mycket om spel- eller mjukvaruutveckling, det är så tydligt som jag vet inte vad.. -ALLA- spel- och mjukvarutillverkare stöter på problem under utveckling av ny mjukvara, så är det bara. Vissa buggar löser man på 30 sekunder... 07/07 Du missförstår skillnaden. Content man kan spela sig till utan att betala kallas väl sällan DLC i andra spel? Och i de fallen det görs, är det en felanvändning av termen. DLC är extramaterial och behöver inte kosta pengar. Exempelvis nya kartpaket, nya... 05/07 Det är rätt illa när man börjar försvara DLC med att säga att det inte är ett DLC. I grund och botten är det ett digitalt tillbehör i ett spel du betalar pengar för. Oavsett om det är till Star Citizen eller till Sims 4 går pengarna till utvecklarna av... 05/07 star citizen börjar ju mer o mer låta som århundradet största scam. 03/07 Haha :D 03/07 Typiskt fattiga människor att grina :) http://www.di.se/artiklar/2015/5/27/beyonce-vaskar-dyrt-bubbel/ 02/07 Håller med, ska bli riktigt intressant! :) 02/07
Skicka en rättelse