Pc-versionen av #Batman: Arkham Knight dras med sådana problem att det för tillfället inte går att köpa spelet. Enligt uppgift så var utgivaren #Warner Bros. Interactive medvetna om problemen men släppte spelet ändå: inte för att jävlas med kunderna, utan för att de helt enkelt tyckte att det var "tillräckligt bra". Uppgifterna når oss via Kotaku som snackat med en speltestare som jobbat med spelet.

"I will say that it’s pretty rich for WB to act like they had no idea the game was in such a horrible state. It’s been like this for months and all the problems we see now were the exact same, unchanged, almost a year ago.”

WB ska ha känt till problemen i månader, och de ska ha existerat i nästan ett helt år. En anledning till allt pc-trubbel ska vara att utvecklarna #Rocksteady Studios fick problem med konsolversionerna och valde att lägga mycket utvecklingskrut på dem, på bekostnad av pc.

En annan källa hävdar att Warner Bros. speltestare fokuserade specifikt på upplösningen 720p. Vilket är märkligt då de flesta pc-spelare med en hyfsad burk kör i 1080p eller högre. Detta förfarande kan ha bidragit till den sviktande prestandan.

Läs hela den matiga artikeln hos Kotaku.