Under #Sonys E3-konferens fick vi se 7 minuter gameplay från Nathan Drakes nästa äventyr #Uncharted 4: A Thief's End. Nu kan vi spana in en utökad version av det segmentet som är ungefär dubbelt så långt och innehåller fler rafflande moment.

I sedvanlig Uncharted-anda är det scriptat till tusen, men ack så fartfyllt. Drake hinner slåss på pickup-flak, krocka bilar, släpas i lera och mörda ett helt lass med meningsmotståndare. Kort och gott en produktiv dag på jobbet!

Tack till farasen för detta #nyhetstips!
Efter att ha sett Uncharted 4 trailern å sedan Fallout 4 game-playet så blir jag rätt besviken på FO4... Gubbarna är ju inte alls så snygga som de är i GTAV, Witcher 3 eller Uncharted 3/4. De är fortfarande på Skyrimnivå i Fallout 4.... (Speciellt ansik... 04/07 Ubisoft för fan, de är kända för att nedgradera och luras med sina skitsläpp. Far Cry 3 och Watch Dogs är skrämmande exempel, där allt såg mycket bättre ut på E3. När ska folk lära sig? 03/07 Sjukt jävla bra serie, och jag ser fram emot detta. Läste ju i någon nyhet senast att dom även gör remaster av 1-3 vilket kan va något att sätta tänderna i på ps4an.. 3an speciellt då det laggade något kopiöst på ps3.. så vore kul att spela det i stabil... 03/07 Ja, Första spelet behöver en rejäl re-make för att bli bra. 03/07 Det är snyggt. Väldigt snyggt. Men Arkham Knight på PS4:an går inte av för hackor det heller... ;) https://www.youtube.com/watch?v=Z1b9p79lfX4 03/07 HELVETE OCKSÅ !! måste ju uppgradera min PC för FAN !! Sluta släng så här galna spel i ansiktet på mig... o VR på d.. Nu måste ja gå o köpa en ps4... helvete också...min plånbok gråter. 03/07 Helt sinnesjuk grafik. Snyggaste spelet so far 2015. 02/07 Hade varit roligt om dom hade gjort om hela Uncharted serien i samma spelmotorn och snyggat till det rejält istället för småfix som samlingen mest troligt lär ha. 02/07 Trodde det stod 15 minuter achtung 02/07 Känns som att man precis fick en anledning att köpa en PS4. 02/07
Skicka en rättelse