När #Bethesda klev upp på scenen under årets E3-mässa blev #Fallout Shelter en av hela arrangemangets stora överraskningar. Mobilspelet där vi kan bygga och styra över ett eget vault släpptes direkt i anslutning till konferensen – men bara till Ios. Android-versionen "kommer senare" hette det, och nu verkar vi veta ungefär när den landar i de digitala butikerna.

Som vi ser i tweeten ovan meddelar Bethesda-chefen Pete Hines att utvecklingen av Android-versionen flyter på fint, men att det är veckor av arbete kvar och att spelet väntas landa någon gång under nästa månad.

I detta fall så är det inte snittet per app som är intressant, utan isf vilken platform som inbringar mest pengar för 1 specifik app. Finns många med skräplurar som inte har någon användning eller ens kan använda annat än gratisappar 05/07 Det fungerar inte så. Som andra redan nämt så har det visat sig gång på gång att utvecklare fortfarande tjänar mer iOS-plattformen än Android. Anledningen till att Android har en så stor marknadsandel beror ju framförallt på alla billiga Android-telefon... 05/07 Det finns IAPs(så klart). Även om äpplena pröjsar 19 cent per app och användare så har ju Android med sina 6 cent /app/användare jävligt mkt större del av maknaden.. Sen var väl inte shelter tänkt som en kassako för bethesda utan mer marknadsföring infö... 05/07 Men nu är ju Fallout Shelter gratis, så... Om det nu inte finns några läskiga ingame purchase thingys förstås, som jag inte känner till. 03/07 Vi WP användare kan nog sitta här o rulla tummarna, går det i samma takt som allt annat så kan vi ju nog vänta oss att få det sådär 1 år efter att F4 släpptes ... 03/07 Men PC då? Jag hade jättegärna suttit och slöspelat det här spelet då och då medans jag väntar på annat :D (Jag vet att det inte kommer till PC, men frågan är ändå relevant. De borde verkligen sätta någon att konvertera över till PC format också) :D 03/07 Haha, bråka om vilken mobiltelefon som som är bäst... Jisses, mänskligheten alltså. Ingen jävel mer än du själv bryr sig om vad för töntig telefon du betalat överpriser för. 03/07 Nja, MS jobbar ju på sitt cross-compatibility mellan WP, Xbox och Win10 så att apparna ska fungera över alla dessa. Så när det väl blir standard så lär marknaden öka en del. 03/07 Wow, nån fick ett riktigt svar angående detta från någon på Bethesda. Det var på tiden! 03/07 Bra, har längtat efter detta sen dem visade det på E3! 03/07
Skicka en rättelse