#Path of Exile hyllades i princip överallt när det släpptes för ett par år sedan. Rollspelet, som doftar av old school-#diablo|Diablo, stal många spelares hjärtan med avancerade karaktärssystem, underhållande strider och en mörk värld. Och mer av den varan blir det nästa vecka när en ny expansion lanseras.

The Awakening heter tillägget som storymässigt tar oss vidare till act 4 och Highgate-bergen, där det bor många stöddiga typer som behöver lära sig några våldsamma livslektioner. Den 10 juli släpps materialet som du ser mer av i klippet nedan.

Det vankas också nya vapen, power jewels och annat som du kan läsa mer om på den officiella hemsidan.

Tack till wrajjt, coolhwip för detta #nyhetstips!
Här en koll på slutbossen i akt 4. https://www.youtube.com/watch?v=7TQMZPvrAqw 09/07 I vanlig ordning så nerfas bara nya drops, de gamla stannar som de är. Jag har massa gammal gear med bättre rollade stats på än vad som kan droppa nu. 07/07 Undrar ju dock varför folk med den mängden exalted köper ett vapen som blir sämre.. Dock så lite sämre gör ju ändå inget :) 07/07 Mjölner får nerf i 2.0, sett dessa hammare säljas för över 120ex nu. 07/07 Mycket bra spel farma ihop till en "mjölner-häxa" i julas sen dog det lite efter det, blev nog utbränd när man inte hade några polare att köra med 06/07 Japp PoE är ett riktigt skoj ARPG. Efter att jag blev less på Diablo 3 så trodde jag att jag helt enkelt hade vuxit ifrån genren. Men då testa jag PoE och blev hooked. Det är lite segt till en början men sen när man kommer in i det så är det utan tvekan... 06/07 Lockstep om man ska vara petig, men hur som haver så är detta ett underbart spel. Ni som inte provat det än, ge det en riktig chans, det må upplevas lite segt i början.. men när ni kommer upp er lite i gear och lvl så kommer det bli gött drag i röjandet... 05/07 Jupp, "steplock mode". 05/07 Bästa spelet just nu helt enkelt. Inget spel sedan Darkfall Online 2009 har fått mig så "hooked". 05/07 Tycker PoE är ett bra spel. Speciellt för att vara F2P. Tycker dock att det känns lite stelt när man styr och slåss. Annars är det både komplex och simpelt på samma gång. Mycket att göra och hitta. Man kan till och med ge bort items :O 04/07
Skicka en rättelse