#Codemasters har släppt demot till #Race Driver: GRID till Xbox Live och Playstation Network. Xbox 360-versionen ligger uppe redan nu, men Playstation 3-versionen väntas dyka upp alldeles strax.

Demoversionen är begränsad till att ett singelplayerrace och ett multiplayerrace för tolv spelare. Och precis som vi skrev för ett par dagar sen utlovas ett pris för den som kör snabbast. Priset? En BMW 3-serie. De fem snabbaste förarna kommer att mötas i slutet av maj i London för att tävla om den bayerska fartdåren.

#Race Driver: GRID släpps i juni till Xbox 360, PS3, PC och DS.

Avgudar Codemasters sexiga meny system dock.. Angånde bilspelet så är det kanske inte GT klasss men inte illa, finns ju en heldel options att ställa in realism på osv.. Ser ju ut som en DIRT II egentligen.. Kör du direkt ifrån scratch så går det ju som... 12/05 tycker Codemasters bilspel har rasat i spelglädje. det är ingen känsla alls i det här spelet heller..samma som i DiRT...hade sett fram emot GRiD men jag lessnade efter att knappt ha spelat i 5 minuter. en bromssträcka på 20m när man kör i 250 km/h är... 11/05 Ack, ack och suck... Spelar ingen roll hur bra spelet är, med den FPS:en finns det inte en chans att jag köper det. Jämför Gran turismos härliga flyt med det här skiten... Blir trött i ögonen direkt och det är jättesvårt att se kommande kurvor och få... 10/05 Den här punkten är ju sjukt gay och på tävlingens framsida skyltar dom med att om man bor i EU får man vara med. 7. This competition is open to residents of the United Kingdom, France, Germany, Spain, Italy, Portugal, Poland, Austria, Switzerland, the... 09/05 Blev ruskigt irriterad när man inte kan tanka ner ett demo med silver. är en röd skylt med ett vitt frågetecken i. Hatar ms i vissa lägen. 09/05 Från Terms & Conditions (http://community.racedrivergrid.com/win-a-bmw/terms-and-conditions.php) punkt 7. "This competition is open to residents of the United Kingdom, France, Germany, Spain, Italy, Portugal, Poland, Austria, Switzerland, the Netherland... 09/05 Det verkar som att man behöver guld för att kunna tanka ner just det här demot. Troligtvis pågrund av att det har multiplayer funktioner. Kommer troligtvis ett demo för silverabonenter inom nån dag. 09/05 Blir spela när man kommer hem från Cs tränigeN 09/05 Provat att posta på deras forum eller sökt? 09/05 nepp, blir inget köp här inte. dom verkar inte fixat ett ordentligt stöd för min ratt i detta spel (vilket gran turismo HD faktiskt hade), vilket gör att jag inte ser någon som helst anledning att välja detta spel... man kan inte köra ett sånt här bilsp... 09/05
Skicka en rättelse