Efter närmare 20 år lämnar Ted Backman företaget som aldrig släpper Half-Life 3.

Vi tar det som ett tecken. Ted Backman, designen bakom många saker och varelser i Half-Life-världen har lämnat företaget efter en närmare 20-årig tjänstgöring. Backman låg bland annat bakom den ikoniska headcraben, som enligt honom själv influerats av HR Gigers surrealistiska målningar (Facehugger, någon?).

Hur många växlar man ska dra på detta är högst oklart. Vad han sysslat med sedan Episode Two framgår inte av diverse Wiki-sidor men man kan ju hoppas att hans arbete med #Half-Life 3 därmed är färdigt. Eller så tröttnade på att det aldrig släpptes.

Nu brukar det ju finnas en anledning till sådant, kan ju vara dyslexi eller vad som helst, så man kanske ska tänka lite innan man öppnar käften och drar igång med personangrepp? 11/07 Vad menar du med "hur stort ett ip skulle vara"? F.ö. har du bland det sämsta skriftspråket jag skådat, från en människa i 25-års ålder. 10/07 håller med men tycker att ip är litte skummt att räkna specefika värden på ochså men som jag skrev beror på vad man räknar med som avgör hur stort ett ip skulle vara, var inte tanken att exemplet var korekt bara en tankeställare. 10/07 Känns som årtiondets underdrift att endast beskriva honom som "designern bakom headcrabs". 10/07 Blir det inte lite konstigt att räkna ett IP's värde efter antalet aktiva spelare när Half Life främst är en singleplayer-upplevelse och båda dina exempel är nyare multiplayer-upplevelser? 09/07 Om dom har något vett och inte vill att spelet blir något under allas förväntningar så utgår jag från det släpps i nya motorn med full support för deras VR. 09/07 Jag tror att trean kommer komma, men folk kommer utan tvekan bli besvikna när de inser att det endast är ett spel. 09/07 Det bästa med ett nytt HL vore väl för att moddarna ska få en ny motor att leka med? Leker med tanken om ett nytt Day of Defeat. 09/07 Beror vell på vad man mäter, antal nuvarande activa spelare? om sådant är fallet så är vell dota2 & tf2 mer populära spel en half-life 09/07 Vad skulle kunna vara större..? 09/07
Skicka en rättelse