Efter testperioder har det färgglada mmo-spelet #Trove lanserats i all sin prakt. För utvecklingen står #Trion som tidigare levererat #Rift och #Defiance. Denna gång är äventyret dock betydligt mer fyrkantigt.

Spel som #Minecraft och #Cubeworld agerar förebild för äventyret som betonar arkadliknande action och utforskande av slumpgenererade världar. Det går också att bygga sig en egen lya med byggklossar i regnbågens alla färger.

Trove är free-to-play och går att köra via Steam eller officiella sajten.

Att man inte är bra på att göra något betyder inte att man inte måste försöka ibland. "Jag vill fokusera helt på något tills det är färdigt" betyder inte att han kan bryta all kontakt med omvärlden, speciellt inte när det räcker med så få ord för att... 12/07 läs det jag skrev till den förgågna personen, dom är ändå två pers som jobbar på spelet det får ta den tid det tar. Dom har stängt ner shoppen tills vidare om ni nu har förmodan kunskapen att läsa när ni är inne på hemsidan deras. 12/07 (“When I’m working on something complicated I prefer to focus fully on development until I’m done and can show the results,” he said. “Unfortunately it’s taking longer this time. I’m not posting ‘hey, we’re still here’ because that’s beyond all question... 12/07 Det går inte att köpa spelet längre (på gott och ont) och det har inte varit några officiella uppdateringar eller kontakt bortsett från över ett år sedan med en YT video. Om de inte vill att folk ska tro att spelet är nedlagt så kanske det är dags att... 12/07 Förutom att chatten här verkar vilja tala om Cubeworld hellre än Trove så kan jag glida in och säga. Jag har spelat trove i cirka 200 timmar. Jag har varit med och utvecklat några items och givit ideér till nya klasser. (Ice sage) Jag spelade och tyckte... 11/07 Jäkligt märkligt dom snackar med en enda snubbe istället för hela communityn som försöker få tag på dom men inte svarat ett dug. 11/07 Måste tyvärr rätta dig där, cubeworld har inte mer eller mindre lagts ner, skaparen samt hans fru jobbar på en stor jäkla uppdatering men dom vet inte när den blir klar för dom blir aldrig riktigt nöjda, så man kan ju undra du senast fck veta något om... 10/07 http://kotaku.com/despite-23-months-without-updates-cube-world-devs-say-1717034639 10/07 Cubeworld har mer eller mindre lagts ner. Spelar Trove atm och det är måttligt underhållande, lite repetitiva leveling delar men det är fortfarande en kreativ del där man bygger sitt eget hus på en mark som man sedan kan flytta runt via skyltar utplacer... 10/07 jag har det och det är typ en blandning av minecraft och ett mmo. roligt med dungeons och geara upp. 10/07
Skicka en rättelse