De gångna veckorna har det varit en hel del snack om Youtube-personligheterna och deras inkomster. Pewdiepies årslön för förra året avslöjades, något som han senare även kommenterade. Det har också spekulerats i vilka andra gamers som tjänar mest pengar på Youtube.

Det brukar alltid bli livliga diskussioner om dessa Youtubers existensberättigande varje gång en nyhet dyker upp, så nu kör vi diskussionen en gång för alla: hur ställer ni er egentligen till dessa lirare?

Brukar ni titta på deras filmklipp? Hänger ni hos den livesända kusinen Twitch och kollar när proffs och andra spelare gör upp? Eller är ni snarare av åsikten att alla ska lägga ner verksamheten, klippa sig och "skaffa riktiga jobb" istället? Sparka igång åsiktsmaskineriet och dela med er av resultatet nedan!

Tål inte Pewdipie. Brukar kolla på Zerkaaplays, brukar skratta högt ofta, särskilt när de kör GTA V och Cards against humanity. 18/07 Nej, i alla fall inte för mig. Jag är ingen supergamer, dessutom utforskar jag alltid precis allting. The Last of Us tog över 20 timmar att spela igenom, de flesta klarar det på under 15. Dark Souls tog över 200 timmar första gången. Sen finns det ju... 16/07 Nope o glad är jag för det. Pewpiedie eller vad han heter skriker o gappar som ett mongobarn får ångest varje gång jag råkat starta en video på han på Youtube, försökt hitta en funktion där jag bannar han content från att komma upp igen men inte funnit... 16/07 Tar det inte lika lång tid att se på ett spel som att spela själv? Kollar ej på sport och lyssnar endast på musik i hissen eller på jobbet.. Och maten förstod jag inte alls :P Restaurang går man ju bara på med sin partner för att göra något med romantis... 15/07 När det gäller Let's Plays så är det Jesse Cox och Gopher som gäller. Jesse Cox för att han är rolig, Gopher för att han verkligen rollspelar och lever sig in i spelen (Skyrim, Fallout 3, Fallout New Vegas, Witcher, Witcher 2, STALKER), och för att han... 15/07 Jag vet inte hur det är med dig, men jag har inte tid/ork att spela alla spel jag är intresserad av. Jobb + pendlande tar upp ca. 12-13 timmar av min dag, sen har man alltid saker som väntar när man kommer hem - laga mat, städa etc. Sen ska man hinna... 15/07 Spel som spel, klart det räknas =) 14/07 Nej jag spelar själv. Jag konsulterar walkthroughs och så om jag kör fast eller för information. Men det är någ inte sådant som avses här. 13/07 Kollar ofta på Twitch på speedruns av From Software-spel. Kollar bara på lugna filbunkar till spelare, chosefria. Vill bara se riktiga experter på spelen i fråga. Hade aldrig pallat att se nån ultramodern spelare som bara skriker och tjattrar och har... 13/07 Gillar att ha saker i "bakgrunden". Sätter man på en film missar man det mesta av handlingen men en stream/video på youtube behöver man inte ha så mycket fokus på. 13/07
Skicka en rättelse