Se utvecklarna berätta om Trackmania Turbo.

Om det är något av Ubisoft-studiorna som lever i skymundan så är det franska Nadeo som istället för episka lönnmördarberättelser eller Tom Clancy-pangpang skapar fartfyllda racinginjektioner. Deras försök att göra multiplayeraction var intressant men slog aldrig så istället är de tillbaka en högoktaning Trackmania-titel med epitetet Turbo.

I en färsk video presenterar två av utvecklarna några av nyheterna i spelserien där varje hundradels sekund är hårdvaluta. Den kanske största är debuten på Playstation 4 och Xbox One. Vi ser också fram emot alla gräl det nya spelläget kommer att resultera i.

En stor del av spelets charm är dess enkelhet. Att ta sig runt banan på ett ekonomiskt sätt är något som tar tid att bemästra. Youtube till räddningen: https://www.youtube.com/embed/8mj0cD5fQrY https://www.youtube.com/embed/3Ofr6CDPp-g Dubbelklick för... 15/07 Hur använder man teleporten? Jag vet inte ens vad det är även fast jag spelat i säkert 3 timmar. Jag förstår inte heller hur man springer snabbt. Jag håller inne hoppknappen och då hoppar han och sen går det fortare och energin tar slut. Men kan man int... 13/07 Hoppar, använder teleporten och "hookar" med höger musknapp, med vänster skjuter man. 12/07 Spelade enormt mycket TrackMania Nations Forever för ett par år sedan. TMNF är ett riktigt beroendeframkallande spel med en skön stämning. Spelet är gratis och finns på steam :) 11/07 Spelat lite nu. Rätt kul även om jag inte förstår kontrollerna så bra! Folk grapplinghookar, men det har jag inte kommit på hur man gör. Vet du? 11/07 Har spelat galet många timmar i Trackmania. Förstår inte varför det är dött idag. Iof säkert 10 år gammalt men ändå. Tycker det var väldigt bra! 11/07 Jag skulle gärna spela Stadium, Canyon och Valley i TrackMania^2, men Nadeo gjorde en stor miss. De integrerade inte alla miljöerna i ett enda spel som de gjorde med United och United Forever. Länge sedan jag spelade TMUF, men då var det fortfarande mer... 10/07 Blir nog att återinstallera "Stadium", blev jäkligt sugen efter videon. 10/07 Nog enda bilspelet(?) jag tyckt var kul även med tangentbordet trots att jag har en tung ratt till PC:n liggande i dammet någonstans. Synd min PS3-ratt inte fungerar på PS4 (well, mer pinsamt av Sony egentligen, lär inte lägga ut ytterligare flera tusen... 10/07 Blir det kompatibelt med Maniaplanet? Dom är duktiga på att spotta ur sig nya spel mest hela tiden... Dom har redan flera grymma inkarnationer som Valley och Canyon, men de är ju nästan helt döda :( Nu spelar jag mest bara Obstacle ("Parkour byggt i Sho... 10/07
Skicka en rättelse