För ett tag sedan stod det klart att den finska Lizard Squad-hackern Julius Kivimaki kom ganska lindrigt undan sina upptåg med dataintrång, bedrägeri och stöld av företagshemligheter. Två års villkorlig dom blev straffet, något som fick #Daybreak Games-chefen John Smedley att se rött. I en lång rad arga tweets skrev han bland annat "I'm coming for you Julius".

I svallvågorna av detta har Daybreak-spelen #Planetside 2 och #H1Z1 drabbats av DDos-attacker som sänkt servrarna. Det är inte svårt att gissa sig till att den rådande konflikten ligger som bakgrund till dåden, även om det i dagsläget är oklart vem som ligger bakom attackerna. Trasslet har sträckt sig över två dagar men ska nu vara uppklarade.

Via Kotaku.

Eftersom det där med synonymer är för svårt för dig att greppa, kan du väl vara snäll och berätta angående vad det är du tror jag har fel. 16/07 Nu börjar du bli pinsam och det här har sen länge passerat det som klassas som diskussion eller debatt. Det är okej att du har fel, jag kan inte tvinga dig att ha rätt. Det var det sista i denna tråd som våra inlägg dominerat totalt. 15/07 Återkom när du lärt dig förstå vad orden du läser betyder. 15/07 Såvida du inte passerat 40 så är jag äldre än dig "gosse lilla". Rädd och skräckslagen är två helt olika saker. De kan grundas i samma känsla men tar sen helt olika vägar. Din vägran att ha fel förmörkar ditt intellekt. 15/07 Rädsla och skräck är synonymer, gosse lilla. 15/07 Du har fel. Punkt slut. Wikipedias definition av terrorism är inte enkel att applicera på verkligheten, speciellt inte när du själv väljer att lägga in "skräckinjagande" för att det ska vara terrorism. Var står det i det du själv citerat att skräckinjag... 15/07 Du verkar ha svårt för det svenska språket. Jag har inte motsagt mig själv det minsta. 15/07 Så skrev du. Nu snurrar du in på att det ska vara skräckinjagande också. Tack, du bevisade just precis vad jag säger, det är inte lätt att definera det enkelt. Det är svårare än så... Precis vad jag påstått och du argumenterat emot. 15/07 Om du syftar på DDOS-attackerna, så nej. Inte terrorism. Det finns inget skräckinjagande med att sänka servrar. 15/07 Så då anser du också, eftersom du förhåller dig till definitionen, att det inte var terroristattacker? 14/07
Skicka en rättelse